Wie is Firebrand?

Firebrand Training: eenvoudiger en goedkoper

Firebrand Training zorgt voor de snelste weg naar een professionele certificering; gegarandeerd!

Waar ter wereld u ook bent, wij hebben er wel een opleidingscentrum waar onze professionals u een versnelde opleiding aanbieden.

Heeft u ooit wel eens een cursus gevolgd die maar een paar uur per dag duurde en er weken - soms zelfs maanden - voorbij gingen voordat de cursus was afgerond? Niet bij Firebrand Training… Wij leveren een cursus in de helft van de tijd t.o.v. de traditionele aanbieders. We onderscheiden ons met name op het gebied van certificering. Uw examen wordt aan het eind van de cursus afgenomen en u gaat dus met een certificaat op zak naar huis. Dit spaart tijd, geld en energie.

Firebrand Training levert een breed scala aan cursussen, gecertificeerd door alle grote namen in de industrie. Een cursusdag omvat 12 uur les en een gemiddelde cursus duurt 7 dagen in een week. Hierdoor ontvangt u de maximale hoeveelheid aan informatie in de minimale tijd.

Accommodatie en de maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. U verblijft gedurende de cursus in ons opleidingscentrum waar u volledig wordt overspoeld met kennis. Firebrand Training was drie maal winnaar van de titel "Training Company of the Year (in de UK)". Dit is een record aantal. Duizenden cursisten hebben bij ons een versneld certificeringstraject afgelegd. Zie de beoordelingen die Firebrand Training de laatste jaren ontving..

Hoe werkt versneld leren ?

Firebrand is in staat om versneld leren aan te bieden vanwege ons unieke model van theorie/praktijk/herhaling:

Theorie

U bent in een leeromgeving zonder tijdsdruk. Onze docent zal zich niet haasten omdat hij moet lunchen of omdat hij aan het eind van de dag de trein moet halen. Onze methode is aantrekkelijk voor zowel de auditief als de visueel ingestelde cursist. Onze docenten maken gebruik van praktijk evaringen die de dag interessant, interactief en aansprekend houden.

Lab

Er is veel voordeel te behalen bij deze vorm van kinesthetisch leren. In onze moderne labs kunt u het geleerde meteen in praktijk brengen.. Onze oefenruimtes zijn 24 uur per dag beschikbaar. Zo kunt u zich de stof zonder afleiding eigen maken.

Herhaling

U kunt iedere vraag stellen die u wilt en wordt intensief begeleid door onze docenten. Bij de meeste andere providers moet u maanden wachten voordat u examen kunt doen. Niet bij Firebrand Training. Wij hebben ons eigen examencentrum, waar het examen direct wordt afgenomen aan het eind van de cursus. Instructor-led self-test systemen zorgen ervoor dat u volledig voorbereid bent voor het examen.

Waarom Firebrand?

Of u het zelf nu betaalt of dat het door uw werkgever vergoed wordt, Firebrand Training is de goedkoopste optie. Versneld leren betekent dat u meer tijd kunt besteden aan hetgene dat u wilt doen – ook al zijn we blij met uw aanwezigheid, u zult niet veel tijd bij ons doorbrengen.

Versneld leren bij Firebrand Training biedt u een zeer aantrekkelijk rendement op uw investering. Een voorbeeld hiervan is de MCTS / MCITP Enterprise & Server Administrator, deze kunt u in minder dan twee weken afronden. Elders zal deze opleiding tien afzonderlijke weken in beslag nemen; vaak verdeeld over twee jaar. Stelt u zich eens voor wat u in deze periode aan potentiële carrière mogelijkheden en eventuele salarisverhogingen voorbij hebt laten gaan.

Firebrand is gedreven in wat ze doet. Graag nemen wij u mee op deze reis. Bel een lid van het Firebrand team op 024 8457770. Wij helpen u graag bij het bepalen van het juiste opleidingstraject.