Vouchers en subsidies

Wat is een scholingsvoucher?

De UWV scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding waarmee je je kunt laten opleiden in de richting van een kansrijk beroep. Deze voucher dien je aan te vragen bij het UWV. De subsidie bedraagt maximaal €2.500 en is aan te vragen tot 31 december 2017.

Ik ben niet werkloos. Kom ik in aanmerking?

Of je nu werkloos bent of werkt (in loondienst of als zelfstandige), in alle gevallen kun je in aanmerking komen voor de scholingsvoucher voor werkzoekenden. Er zijn een aantal criteria om in aanmerking te komen, waarvan een belangrijke voorwaarde van het UWV is dat je wordt opgeleid voor een kansberoep. Meer info hierover kun je vinden op de UWV website.

Nadat de aanvraag bij het UWV is ingediend, hoor je uiterlijk binnen 8 weken of je in aanmerking komt. Schrijft je je in voor een opleiding die past bij een kansberoep van het UWV en is de opleiding nog niet gestart? Dan zijn wij bereid om tot 1 week voor aanvang van de opleiding kosteloos te annuleren.

Voorwaarden gratis annuleren:
Je hebt de garantie aangevraagd bij inschrijving en wij hebben aangegeven dat je aan alle voorwaarden voldoet.
Je annuleert op z’n laatst 1 week voor aanvang van de opleiding anders ben je verplicht de opleiding volledig te betalen.
Je kunt je afwijzing van het UWV aan ons overleggen.

Neem contact op met onze Education Consultants voor advies over de mogelijkheden van onze versnelde opleidingen.

Bekijk nu welke opleidingen jij wilt volgen!

Gebruik je gratis Microsoft opleidingsvouchers

Wellicht kom je in aanmerking voor training met zeer hoge korting via Microsoft’s Software Assurance Training Voucher (SATV).

Indien je organisatie Microsoft software aangeschaft heeft, laat dan uitzoeken of er gratis opleidingsvouchers meegezonden zijn. Deze vouchers kunnen ingewisseld worden voor vrijwel alle Microsoft technologie opleidingen.

Wanneer u twijfelt, neem dan contact met ons op.

Cisco Learning Credits

U heeft misschien recht op gratis training via Cisco Learning Credits. Als u Cisco hardware of software heeft gekocht – controleer de factuur om te zien of u Credits heeft die op u wachten om ze te gebruiken! Alle CLCs zijn een jaar geldig vanaf het moment van activatie.

Als u niet zeker bent van uw zaak of u heeft hulp nodig, bel ons.

U kunt uw CLCs gebruiken voor alle cursussen die hier worden genoemd. Voor meer informatie over het Cisco Learning Credits programma, bezoek alstublieft de website van Cisco.