Employment

Werken bij Firebrand Training

Onze snelle groei sinds 2001 is te danken aan onze mensen. We werken alleen met de besten en belonen hen goed.

Firebrand Training heeft vacatures in de Sales en Operations Afdelingen. We bieden u een uitstekende kans om deel uit te maken van een snelgroeiende, marktleidende en ambitieuze opleider.

Sollicitanten moeten aan kunnen tonen dat ze in staat zijn resultaat te boeken,  ze moeten initiatief hebben en aandacht voor detail, creatief kunnen denken en oplossingsgericht zijn. De sollicitant moet goed gedijen in een snelle omgeving.

Vacatures

Binnendienst / Telesales Managers en senior binnendienst / Telesales Managers

Firebrand neemt alleen mensen aan die tot de top behoren in hun vak – als dit over jou gaat bel 024 845 7770 voor een gesprek.

Firebrand Docenten

Als zeer succesvolle opleider in de versnelde leertechnologie, werken we met docenten die veel meer zijn dan slechts uitstekende techneuten. We zijn op zoeken naar mensen die in staat zijn complexe technische problemen om te zetten naar begrijpelijke concepten en toegepaste kennis.

Naast het doceren van onze technische trainingen, verwachten we dat onze docenten breedschalige consultancy bieden, zodat die praktijkervaring reflecteert in de cursussen die ze verzorgen en het lesmateriaal dat ze voor ons maken.

We verwachten dat succesvolle Firebrand Training docenten cross-gecertificeerde professionals zijn - van bekende auteurs tot senior ICT consultants, met uitgebreide kennis van de praktijk. Iedere Firebrand Training docent moet:

  • Gecertificeerd zijn in zijn/haar gekozen gebied (voor Microsoft trainingen geldt dat we alleen met Microsoft Certified docenten werken)
  • Een aantal jaar als senior consultant hebben gewerkt
  • Snel iets uit kunnen leggen en goed kunnen begeleiden, om basiskennis en hands-on concepten over te kunnen brengen en praktijkvoorbeelden aan kunnen dragen om begrip te verstevigen

Firebrand Training docenten leveren cursussen, tonen leiderschap, begeleiden studenten tijdens het opdoen van kennis, ervaring en het behalen van hun certificaten. Onze docenten leveren groepstrainingen en individuele begeleiding met de vaardigheid in te spelen op alle kennisniveaus.

Stuur je CV naar: cv@firebrandtraining.nl