PMI PMP® Certificering - Slechts 5 dagen

Zeven redenen waarom u met uw PMP cursus voor Firebrand Training moet kiezen

Ontdek Hoe We Je Helpen Om Snel Nieuwe Skills Aan Te Leren

 1. U zult in slechts 5 dagen PMP gecertificeerd zijn.
 2. Onze PMP cursus is all-inclusive. Een eenmalige contributie, bekostigt alle cursusmaterialen, accommodaties en maaltijden. Geen verborgen prijstoeslagen
 3. Slaag de eerste keer voor PMP of volg de training nogmaals. Dit is onze garantie. Wij zijn er zeker van dat u de eerste keer zult slagen voor uw PMP cursus. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u binnen het jaar terugkomen, en enkel voor de accommodatie en examens betalen. De rest is gratis
 4. U zult meer PMP leren. Een dag met een traditionele training aanbieder, duurt over het algemeen van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags, met een lange lunchpauze. Met Firebrand Training kunt u rekenen op minstens 12 uur leren per dag, met uw instructeur
 5. U zult PMP sneller beheersen. De kans bestaat, dat u een andere manier van leren heeft, dan uw omgeving. Wij combineren visuele, auditieve en tastbare leerstijlen, om u het lesmateriaal te leveren dat voor een sneller en gemakkelijker manier van leren zorgt
 6. U ontvangt prijswinnende training. We hebben, met een record van drie maal het Institute of IT Training’s "Training Company of the Year" gewonnen. Naast het winnen van nog vele andere prijzen, hebben we 53.791 professional getraind en gecertificeerd, en we zijn partners met alle grote namen in deze tak van het bedrijfsleven
 7. U zult meer doen dan alleen PMP cursusstof studeren. We maken gebruik van laboratoria, case-studies en oefentests, om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe kennis in de werkomgeving kan toepassen. Onze instructeurs gebruiken demonstraties en hun eigen ervaringen om de dag interessant en boeiend te houden

Denkt u klaar te zijn voor de cursus? Neem een GRATIS oefentest om uw kennis vast te stellen!

Wanneer wilt u deelnemen aan een versnelde opleiding?

Start datum

Eind datum

Status

Nu boeken

Beëindigde cursus

 

Open

Nu boeken

Open

Nu boeken

Open

Nu boeken

We hebben 53.791 studenten in tien jaar getrained. We hebben ze allemaal gevraagd onze versnelde opleidingen te evalueren. De laatste keer dat we onze resultaten analyseerden, bleek 96.37% ons te beoordelen als ‘boven verwachting’

"Firebrand ensures well prepared external trainers with knowledge, personal skills and experience. This results in dynamic training."
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (17/2/2014 t/m 21/2/2014)

"Very beneficial training for daily work but also to pass the exam for PMP. "
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (9/12/2013 t/m 13/12/2013)

"It is an intensive course that teaches you how to study for the PMP exam. Be prepared beforehand and it will deliver the knowledge you need to pass the PMP exam. I have told my colleague that he will be doing it a.s.a.p."
E.Y.. - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (30/9/2013 t/m 4/10/2013)

"A very good course that provided lots of insight in projectmanagment."
M.A.. - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (30/9/2013 t/m 4/10/2013)

"An intensive but rewarding course!"
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (30/9/2013 t/m 4/10/2013)

"Good course to prepare for pmp exam. Nice balance in going through the content and test your knowledge via set of test questions. "
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (5/8/2013 t/m 9/8/2013)

"De trainingsmethode die Firebrand hanteert is een uitstekende manier om je alleen op de dingen te kunnen concentreren waar je voor gekomen bent. De lokatie, de manier van lesgeven helpen je enorm om niet afgeleid te worden van het lesmateriaal. De trainer(s) zijn erg gemotiveerd om de kennis over te brengen en je klaar te stomen voor een eventueel examen. Het was een zware week, maar wel een ontzettend nuttige week. Dankzij de opzet van de cursus en de ondersteuning van Firebrand mag ik vanaf nu de titel PMP gebruiken. "
Jasper de Jong, Trelleborg AB. - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (22/4/2013 t/m 26/4/2013)

"Good and direct information. This is maximum for absorbing information in the period planned."
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (1/10/2012 t/m 5/10/2012)

"Very efficient course focusing on the relevant items although challenging sometimes"
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (1/10/2012 t/m 5/10/2012)

"Excellent training with lots of info in short period"
Annoniem - PMI PMP® Certificering (5 Dagen) (1/10/2012 t/m 5/10/2012)

PMP training

Tijdens de PMI Pulse of the Profession studie kwam naar voren dat tenminste 35% van de gecertificeerde projectmanagers een beter resultaat hebben behaald met hun project. Tevens gaaf een enquête van PricewaterhouseCoopers aan dat 80% van de best performing projecten gebruik maken van gecertificeerde projectmanagers. Wordt deze projectmanager.

"Echt een geweldige ervaring. Van begin af aan werkte alles goed. Uitstekende docent - wist echt waar hij het over had." Rob Nixon (Firebrand PMP gecertificeerd)

"Een uitstekende cursus. Het Firebrand team en de faciliteiten waren helemaal gericht op het ruimte geven aan studenten om zich te kunnen concentreren op de cursus en examenvoorbereiding. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen." Criostoir Hyde (Firebrand PMP gecertifeerd)

Gedurende de week, kunt u kiezen voor bijwoning van de volgende examens:

 • Project Management Professional (PMP)
 • Certified Associate in Project Management(CAPM)

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

PMI's PMP credential wordt door velen gezien als de 'gouden standaard' van global project management certificering. Deze geloofsbrief, die ISO 9001: 2000 overeenstemmend is, connoteert de bezitter als iemand die heeft laten zien dat hij/zij over de kennis, ervaring en leiderschapsvaardigheden beschikt, benodigd voor competente beoefening van project management.

Het bereiken van PMI's Project Management Professional Certificering biedt project managers een breed scala aan belangrijke voordelen. De PMP benaming die achter uw naam komt te staan, betuigt aan uw huidige en potentiële werkgevers dat u beschikt over een solide basis van ervaring en educatie in project management die kan zorgen voor een positieve impact op uiteindelijke resultaten. Sterker nog, de certificeringstest is zo belangrijk, dat veel project managers door hun bedrijf verplicht zijn gecertificeerd te worden om hun positie te kunnen behouden. Velen die certificering bereikten, hebben opslag, bonussen of promoties gekregen als resultaat. Daarbovenop is het gemiddelde salaris van PMP Gecertificeerde Project Managers 20% hoger dan Project Managers die niet over de prestigieuze PMP geloofsbrieven beschikken.

Voordelen van het bereiken van PMP Certificering zijn o.a.

 • Toegenomen werk/consultatie gelegenheden die de certificering verplichten/verlangen
 • Vooruitgang in het beroep project management
 • Breid uw kennisbasis en professionele contacten uit door te netwerken met andere succesvolle PMPs
 • Aanzienlijke verbetering van uw project management vaardigheden
 • Maak gebruik van een gestructureerde werkwijze, succesvol bewezen door andere project managers
 • Vergroot uw inkomsten

Over de Certified Associate in Project Management (CAPM) geloofsbrief

Wordt gezien als een vitaal onderdeel voor project teamleden, de CAPM geloofsbrieven genieten van een breed scala aan particulieren die getuigen van een veelomvattend en samenhangend verstand van de toepassing van hun werk. Door het verkrijgen van kennis van project management processen en terminologie, kunnen teamleden hun bijdragen aan het team's succes vergroten.

De CAPM is bedoeld voor project teamleden die zorgen voor materiedeskundigheid (bijv. marketing, financiën, klantvriendelijkheid, verwerking, volbrenging), of dienen als project team sponsors, voorzieners, liaisons of coördinators.

Bouw uw vaardigheden en carrière op: Certificeer uzelf

Ons voornaamste doel is uw educatie. Firebrand Training biedt grondige training aan, geleid door een instructeur, om er zeker van te zijn dat u de basis leert, hands-on vaardigheden verkrijgt, en uw PMP certificering behaald. U zult uw nieuwe kennis onmiddelijk kunnen toepassen in uw werkomgeving.

Andere providers van versnelde opleidingen vertrouwen enorm op zelfstudie en zelftesten voor deelname aan de opleiding.

Effectieve technische instructies dienen variërend en interactief te zijn om een hoog niveau aan aandacht te behouden, het bevorderen van samenwerking tussen studenten onderling en de student met de docent en gedegen kennis overdracht via praktijk gericht leren.

Firebrand training levert lessen die voldoen aan de leerbehoefte van elke student:

 • Intensieve groepslessen
 • Een op een intensieve instructies
 • Praktijkoefeningen
 • Praktijkoefeningen samen met een andere student en groeps oefen sessies
 • Intensieve vraag en antwoord sessies
 • Zelfstudie

Deze informatie is bedoeld als een bruikbaar hulpmiddel voor studenten die een certificering overwegen. Uit studies is gebleken dat voordelen van certificering geen garantie zijn voor persoonlijke successen. Firebrand Training geeft een certificeringsgarantie in ons opleidingscentrum. Slaag de eerste keer of hertrain gratis (u betaald slechts voor accommodatie en examens bij uw terugkeer). We maken geen garanties omtrent persoonlijke successen als gevolg van het behalen van het certificaat.

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Wij hebben een leerplan ontwikkeld om u voor te bereiden op de PMP en CAPM examens. U kunt voor beiden kiezen tijdens de cursus.

De volgende inhoud komt aan bod:

Inleiding van een Project

 • Pas Project Management Processen toe
 • Creëer een Project Charter
 • Ontwikkel een Draft Project Scope Statement

Plannen van Project Werk

 • Ontwikkel een Project Management Plan
 • Creëer een Scope Management Plan
 • Creëer een Scope Statement
 • Ontwikkel een Work Breakdown Structure (WBS)

Ontwikkelling van Project Schema's, Kostenramingen, en Budgetten

 • Creëer een Activity List
 • Creëer een Project Network Diagram
 • Inschatting van Activity Resources
 • Inschatting van Activity Durations
 • Herkenning van de Critical Path
 • Ontwikkel een Project Schedule
 • Inschatting van Project Kosten
 • Stel een begroting vast

Plannen van Project Kwaliteit, Personeelsbezetting, and Communicatiemiddelen

 • Creëer een Management Kwaliteit Plan
 • Documenteer Rollen, Verantwoordelijkheden, en Rapportage Relaties
 • Verkrijging van Project Team
 • Creëer een Management Plan Communicatiemiddelen

Analyseer Risico's en Plannen van Risico Reactie

 • Creëer een Risico Management Plan
 • Herken Project Risico's en Triggers
 • Volbreng Kwalitatieve Risico Analyses
 • Volbreng Kwantitatieve Risico Analyses
 • Ontwikkel een Risico Reactie Plan

Plannen van Project Aanvraag

 • Maak een Arbeidscontract
 • Maak een Aanvraagdocument

Uitvoering van Project Werk

 • Project Plan Uitvoering
 • Verricht Kwaliteitsverzekering
 • Ontwikkel het Project Team
 • Verspreid Project Informatie
 • Verzoek Verkoper Reacties
 • Selecteer Verkopers

Toezicht houden op, en Bedienen van Project Werk

 • Bedien, en houd toezicht op Project Werk
 • Bedien veranderingen in Prestatie Basislijnen
 • Bedien werkresulaten
 • Bediening van Project Scope

Toezicht en Bediening van Project Schema's en Kosten

 • Bediening van de Project Schema's
 • Bediening van Project Kosten

Toezicht en Bediening van Project Kwaliteit, Personeelsbezetting, en Communicatie

 • Verricht Kwaliteitscontrole
 • Beheer Project Team
 • Breng verslag uit van Project Prestaties
 • Beheer Belanghebbenden

 • Houd toezicht op, en bedien Project Risico's
 • Beheer een Contract

Beëindiging van het Project

 • Beëindig een Project
 • Beëindig een Contract

Onderzoeksbeoordeling

 • Onderzoeksbeoordeling

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

U kunt ervoor kiezen u voor te bereiden op, en getoetst worden in, het PMP of het CAPM examen:

 • Het examen bestaat uit 200 multiple-choice vragen, waarvan 25 proefvragen. Proefvragen worden willekeurig door het examen gegooid en beïnvloeden de eindscore niet. Ze worden gebruikt om op een effectieve en legitieme manier het aantal vragen in toekomstige examens te verhogen. De toegewezen tijd voor het examen bedraagt vier uur. De vier uur om het examen te maken wordt voorafgegaan door een computer tutorial van 15 minuten. Deze maakt geen deel uit van de vier uur.
 • Bij het aanmelden voor een cursus, zal een Firebrand Training klantenservice vertegenwoordiger u door de inschrijvingsprocedure voor het examen leiden. Wanneer uw aanmelding eenmaal is doorgevoerd, en geldig is, krijgt u een brief (via e-mail) van het Project Management Instituut waarin staat dat u in aanmerking komt. Examenkandidaten hebben één (1) jaar vanaf de datum dat hun aanmelding is goedgekeurd en doorgevoerd om het examen te doen. Deze datum staat afgebeeld aan de bovenkant van die brief die de kandidaat krijgt wanneer hij/zij in aanmerking komt. Kandidaten mogen het examen maximaal drie keer doen binnen die periode.
 • PMP kandidaten die slagen voor het examen mogen de geloofsbrieven gebruiken zolang ze akkoord gaan met het Continuing Certification Requirements (CCR) programma. Het CCR programma ondersteunt PMP's in de ontwikkeling van hun professionele kennis en de behouding van hun geloofsbrieven door deelame aan activiteiten te verplichten gedurende de CCR cyclus, die een PDU waarde toegewezen hebben.
 • The CAPM exam is a 3 hour multiple choice exam consisting of 150 questions

Let op: de vergoeding voor het examen is niet inbegrepen in de cursuskosten.

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Gratis verstrekt in de cursus

 • PMP Student Materiaal Folder
 • A Guide to the Project Management Body of Knowledge: PMBOK Guide - ISBN - 978-1935589679

Bij Firebrand, profiteer je van een opleiding met top kwaliteit en alles inclusief in het opleidingspakket, speciaal gemaakt voor onze studenten. Onze focus is op elk detail, zodat de student zich puur kan richten op zijn studie en certificering.

Als student ontvang je een gedegen set aan cursusmaterialen voor elke stijl van lesgeven ( audio, visueel en kinetisch ) - belangrijk voor het succesvol afronden van de cursus.

In ons certificeringsprogramma is het volgende inbegrepen:

 • Dagelijks theorie, praktijk en herhalings sessies
 • Intensive training, gebruikmakend van onze (Theorie | Praktijk | Herhaling)TM leveringsmethode
 • Uitgebreid studiemateriaal, programma cursusmateriaal en praktijkgerichte software waaronder MeasureUp*
 • Software om jezelf te testen en/of mock examen papieren*
 • Volledig klassikale cursus met 24-toegang tot de praktijk ruimtes
 • Examen vouchers*
 • Op de trainingslocatie afnemen van de test*
 • Accommodatie, alle maaltijden, drinks en snacks*
 • Onze certificerings garantie - we zijn er zeker van dat je de eerste keer zult slagen, indien dit eventueel, toch niet het geval is, dan mag je de cursus nog eens volgen, binnen 12 maanden na de laatste dag van de cursus. Je betaalt dan alleen de kosten voor accommodatie en examen vouchers - de rest is gratis.

Onze docenten zijn zo opgeleid dat ze elk type student individueel kunnen begeleiden, tijdens hun praktijk oefeningen, oefeningen die ze met hun partners uitvoeren of in groepen, individuele studie, zelf testen en intensive vraag en antwoorden sessies.

Firebrand Training heeft dedicated faciliteiten, voorzien van de juiste apparatuur waar je de training volgt. Tevens vindt je hier je kamer en andere faciliteiten waar je gedurende de dag kunt leren en eventueel wat kunt drinken/eten.

Firebrand gaat digitaal

Momenteel stappen we van gedrukt cursusmateriaal over naar digitaal cursusmateriaal. Een gedeelte van onze cursussen is al digitaal verkrijgbaar, terwijl andere boeken in gedrukte versie blijven bestaan. Om te weten of een cursus digitaal verkrijgbaar is of niet, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 024-8457770.

Er zijn verschillende voordelen aan digitaal cursusmateriaal: de downloads kunnen onmiddellijk gebruikt worden en u hebt altijd uw cursusmateriaal bij de hand, waar u zich ook bevindt. U hoeft niet langer te wachten tot uw gedrukt boek wordt geleverd. U kunt direct beginnen met studeren. Daarnaast is het nog beter voor het milieu ook! U hebt de keuze om het cursusmateriaal te downloaden op uw eigen device, of een device van ons lenen.

Overweegt u een Microsoft cursus te volgen? Met ‘Fresh Editions’ hebt u altijd toegang tot het meest up-to-date digitale cursusmateriaal van Microsoft. Dit verleent u toegang tot alle versies van het digitale cursusmateriaal – u krijgt updates en herziene versies van uw tekstboek, zonder extra kosten, en dat voor de gehele duur van de cursus.

Examen deelname Policy

Indien je als cursist een Firebrand Training afrondt zonder succesvol je certificering(en) af te sluiten, mag je binnen 12 maanden na afronden van de cursus deze nog eens bijwonen.   Je betaalt dan alleen de kosten voor accommodatie en examen vouchers - de rest is gratis.

* LET OP:

 • Dit geldt niet voor alle opleidingen
 • Bij de volgende opleidingen zijn tegoedbonnen voor examens niet inbegrepen: PMI, CISA, CISM, CGEIT, CRISC en CISSP CBK Review. Je examen voor (ISC)2 zal wel worden doorlopen als onderdeel van je cursus.
 • Voor de volgende cursussen zal het examen niet on-site worden afgenomen: ISACA en PMI certificering. Je PMI certificering zal worden afgenomen in een officieel Prometric test centrum in de buurt van onze trainingslokatie, op de 5-de dag van de cursus.
 • Oefen examens zijn niet beschikbaar voor Microsoft MCTS System Center Configuration Manager 2007 cursus
 • Ons (ISC)2 CISSP CBK Review programma verschilt van onze standaard levering. Voor meer informatie hier over, neem dan kontakt met ons op, op nummer +31 (0)24-8457770.

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Om de PMP geloofsbrief te verkrijgen, moeten kandidaten eerst laten zien dat zij in aanmerking komen door aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Opleiding zonder graad: 7,500 uur ervaring in project management; 60 unieke (niet-overlappende) maanden ervaring in project management binnen de periode van acht jaar voorafgaand aan de aanmelding; 35 contacturen in project management educatie
 • Voor kandidaten met een graad; 4,500 uur ervaring in project management; 36 unieke (niet-overlappende) maanden ervaring in project management binnen de periode van acht jaar voorafgaand aan de aanmelding; 35 contacturen in project management educatie

Over de 35 contacturen

Kandidaten zijn verplicht 35 contacturen te documenteren in project management educatie/training. Eén contactuur staat gelijk aan één uur deelname aan een educatieve activiteit. Deze uren moeten gerelateerd zijn aan project management en kunnen gaan over project kwaliteit, omvang, tijd, kosten, personeelsbeleid, communiecatiemiddelen, risico, aanvraag, of integratiemanagement. Cursussen, workshops en trainingssessies in één of meer van de volgende categorieën voldoen aan de educatievoorwaarden:

 • Cursussen of programma's aangeboden door PMI Registered Education Providers (R.E.P.s)
 • Universitaire en voortgezette educatieprogramma's
 • Cursussen of programma's aangeboden door PMI Component organizations*
 • Cursussen of programma's aangeboden door werkgever/bedrijfs-gesponsorde programma's
 • Cursussen of programma's aangeboden door bedrijven voor afstandsleren, en bewijs dat aan de cursusvoorwaarden zijn voldaan, en de cursus succesvol is afgerond.
 • Cursussen of programma's aangeboden door trainingsbedrijven of consultants

De volgende opleiding voldoet niet aan de educatievoorwaarden:

 • PMI Chapter meetings
 • Zelfstudie (leesboeken e.d.)
Kandidaten zijn verplicht aan de 35 contacturen te hebben voldaan voordat ze zich inschrijven, om in aanmerking te kunnen komen voor het examen.

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770