Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator - Slechts 13 dagen

Waarom

Zeven redenen waarom jij voor jouw MCSA & MCITP cursus voor Firebrand kiest:

Bekijk deze video en zie waarom je met Firebrand geld en tijd bespaart

 1. Jij zal in slechts 13 dagen MCSA & MCITP getrained zijn. Doordat onze cursussen residentieel zijn kunnen wij langere lesdagen aanbieden en zal je tijdens je verblijf volledig gefocust zijn op jouw cursus
 2. Onze MCSA & MCITP cursus is all-inclusive. Cursusmaterialen, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.
 3. Slaag de eerste keer voor MCSA & MCITP of train gratis opnieuw. Vraag naar de voorwaarden van onze certificeringsgarantie bij onze Education Consultants.
 4. Je zal meer over MCSA & MCITP leren. Waar opleidingen elders doorgaans van 9:00 tot 17:00 duren, kan je bij Firebrand Training rekenen op 12 uur training per dag!

 5. Je zal MCSA & MCITP sneller beheersen. Doordat onze cursussen residentieel zijn word je in korte tijd ondergedompeld in de theorie. Hierdoor zal je volledig gefocust zijn op de cursus en zal je sneller de theorie en praktijk beheersen.
 6. Je zal voor MCSA & MCITP studeren bij de beste training provider. Firebrand heeft het Q-For kwaliteitlabel, waarmee onze standaarden en professionaliteit op het gebied van training erkend worden. We hebben inmiddels 67.286 professionals getraind en gecertificeerd!
 7. Je gaat meer doen dan alleen de cursusstof van MCSA & MCITP bestuderen. We maken gebruik van laboratoria, case-studies en oefentests, om ervoor te zorgen dat jij jouw nieuwe kennis direct in jouw werkomgeving kan toepassen.

Denk jij klaar te zijn voor deze opleiding? Doe een GRATIS oefentest om je kennis te testen!

Wat

Bij deelname aan deze cursus behaalt u twee certificeringen in slechts 12 dagen: Microsoft MCITP Enterprise Administrator en Microsoft MCITP Server Administrator.

Reeds in het bezit van een Microsoft MCITP Server Administrator certificaat? Word een MCITP Enterprise Administrator in slechts vijf dagen. Bel één van onze inschrijving adviseurs op 085 888 0622.

De Microsoft MCITP Enterprise & Server Administrator certificering is het nieuwste "MCSE 2008" programma, en zal zowel het MCSE als het MCSA vervangen op Server 2003.

De Microsoft Certified IT Professional (MCITP) geloofsbrief is de toonaangevende certificering voor Windows Server 2008, en levert wereldwijd erkende validatie in uw vermogen om belangrijke, huidige IT arbeidsfuncties te vervullen, door gebruik te maken van de nieuwste Microsoft technologieën.

De Microsoft MCITP Enterprise & Server Administrator certificering:

 • Richt zich op een specifieke arbeidsfunctie, en zorgt zo voor een diepgaande erkenning van uw vaardigheden.
 • Geeft u de ruimte meer dan één MCITP certificering te behalen, getuigend van uw vaardigheden op meerdere vlakken
 • Bouwt voort op een combinatie van Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) vereisten, en helpt zo uw technische CV te ontwikkelen met iedere stap in uw MCITP carrièrepad.

Microsoft MCITP Enterprise Administrator

De Microsoft MCITP Enterprise Administrator certificering kan u helpen met de ontwikkeling en validering van uw vaardigheden in uw huidige functie, of u voortduwen naar een toekomstige functie. Eerdere MCSE trainingen zijn nog steeds beschikbaar voor IT-professionals die met Server 2003 willen werken. Het is echter wel zo, dat de MCITP (Microsoft Certified IT Professional) Enterprise Administrator kwalificatie uiteindelijk de MCSE zal vervangen. De MCITP sluit beter aan op specifieke arbeidsfuncties en omvat operationele processen en procedures, en de analyse van bedrijfsproblemen.

Arbeidsfuncties die aan bod komen zijn:

 • Enterprise Systems Administrator
 • IT Systems Manager
 • Enterprise Security Administrator
 • Systems Architect
 • Network Administrator
 • Enterprise Security Administrator

Enterprise administrators worden onder hun peers en managers erkend als leiders in Windows infrastructuurontwerp. Zorg ervoor dat uw expertise in Windows Server 2008 zich onderscheidt. Behaal de Microsoft MCITP Enterprise Administrator certificering, en u zal erkend worden als een IT professional die toegewijd is aan uitmuntendheid bij het werken met Windows Server 2008.

Microsoft MCITP Server Administrator

Server administrators worden onder hun peers en managers erkend als leiders in het dagelijkse operatie management van Windows Server 2008. Demonstreer en deel mee, uw vermogen om system-wide ownership te nemen van Windows Server 2008 administratie, en verhoog de teruggave van de technologische investeringen van uw organisatie, door het behalen van de Microsoft MCITP Server Administrator certificering.

Eerdere MCSE/MCSA trainingen zijn nog steeds beschikbaar voor IT-professionals die met Server 2003 willen werken. Het is echter wel zo, dat de MCITP (Microsoft Certified IT Professional) Server Administrator kwalificatie, ze uiteindelijk zal vervangen. De MCITP sluit beter aan op specifieke arbeidsfuncties en omvat operationele processen, operationele procedures, en de analyse van bedrijfsproblemen.

Microsoft MCITP Server Administrator certificering kan u helpen met de ontwikkeling en validering van uw vaardigheden in uw huidige functie, of u voortduwen naar een toekomstige functie, bijv:

 • Windows Server Administrator
 • Server Systems Administrator
 • Monitoring Operator
 • Network Administrator

U maakt de examen op locatie, voor de volgende certificeringen:

 • Examen 70-640 - TS: Windows Server 2008 Active Directory, Configuratie
 • Examen 70-642 - TS: Windows Server 2008 Netwerkinfrastructuur
 • Examen 70-643 - TS: Windows Server 2008 toepassingsinfrastructuur
 • Examen 70-646 - PRO: Windows Server 2008, Server Administrator
 • Examen 70-647 - Pro: Windows Server 2008 Enterprise Administrator
 • Examen 70-680 - TS: Windows 7, Configuratie

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Gebruik de Microsoft vouchers voor gratis opleidingen

De Software Assurance Training Vouchers (SATV) van Microsoft geven u misschien wel recht op een opleiding met flinke korting. Heeft uw onderneming software van Microsoft gekocht? Kijk dan of het gebundeld kan worden met de vouchers voor gratis opleiding! Vouchers kunnen ingewisseld worden voor opleidingen voor alle Microsoft technologieën. Weet u niet zeker of dit voor u geldt, neem dan contact met ons op.De Software Assurance Training Vouchers (SATV) van Microsoft geven u misschien wel recht op een opleiding met flinke korting. Heeft uw onderneming software van Microsoft gekocht? Kijk dan of het gebundeld kan worden met de vouchers voor gratis opleiding! Vouchers kunnen ingewisseld worden voor opleidingen voor alle Microsoft technologieën. Weet u niet zeker of dit voor u geldt, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van Microsoft MCITP Enterprise Administrator certificering

Voor HR managers in het bijzonder, is een Microsoft MCITP Enterprise Administrator certificering belangrijk, omdat het hen gemakkelijker maakt vaardigheden te herkennen die een individu bezit. Wanneer een bedrijf werknemers heeft met bepaalde vaardigheden, kan het een concurrentievoordeel vergaren wanneer het gaan om het verkrijgen van cliënten. Een Microsoft MCITP Enterprise Administrator kan ook bijdragen aan een verhoogde productiviteit.

Individuen:

 • Individuen met een Microsoft MCITP Enterprise Administrator hebben een vergevorderd niveau van kennis, expertise en deskundigheid, en hebben meer professionele geloofwaardigheid.
 • Studenten kunnen studiepunten verkrijgen die ze kunnen benutten voor terugbetalingsprogramma's voor hun IT training, of om studieopdrachten te volbrengen.

Human Resources:

 • Training en certificering, betaald door de werkgever (middels een programma), is een uitermate geschikte manier op voor de behouding van een deskundig personeel te zorgen. Loopbaanontwikkeling en geavanceerde mogelijkheden blijken het personeelsverloop aanzienlijk te verminderen.
 • Microsoft MCITP Enterprise Administrator certificering Trainingsprogramma's leveren benchmarks voor aanwervings- en promotiebesluiten, door het nauwkeurig beoordelen van technische vaardigheden.
 • Voor certificering maximaliseren trainingsprogramma's hun onderwijsinvesteringen, via rechtstreekse bevestiging van deskundigheid.

Microsoft certificering biedt speciale lidmaatschapsvoordelen:

 • Technische informatie, productinformatie en exclusive kortingen op producten en diensten via een beveiligd deel van de Microsoft Website.
 • Microsoft logo's en certificaat voor uw persoonlijke promotie naar cliënten of potentiële werkgevers.
 • Uitnodigingen voor Microsoft conferenties en andere educatieve kansen.

Het versnelde Firebrand concept

Onze versnelde Firebrand cursussen zijn residentieel, wat betekent dat je tijdens de gehele training op ons trainingcentrum verblijft. Hierdoor word je ondergedompeld in de theorie en praktijk en hoef je tijdens je training alleen op de te bestuderen materie te focussen: de rest regelen wij. Door dit vernieuwde concept kunnen we tevens langere lesdagen aanbieden: dagelijks of wekelijks op en neer reizen naar de leslocatie is namelijk niet nodig en alles met betrekking tot uw accomodatie, eten en drinken wordt door ons verzorgd.

Wat je verder kan verwachten van een Firebrand training:

 • Intensieve groepslessen
 • Een op een review sessies met de docent, ook buiten de lestijden
 • Praktijkoefeningen samen met een andere student
 • 24 uur per dag toegang tot het oefenlab

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-640
TS: Windows Server 2008 Active Directory, Configuratie

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Configuratie van Domeinnaamsysteem (DNS) voor Active Directory

 • Configureer zones.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Dynamisch DNS (DDNS), Niet-dynamisch DNS (NDDNS), en Beveiligd Dynamisch DNS (Secure Dynamic DNS of SDDNS); Time to Live (TTL); GlobalNames; Primair, Secundair, Active Directory Geïntegreerd, Stub; SOA; zone scavenging; voorwaartse zoekactie; omgekeerde zoekactie
 • Configureer DNS serverinstellingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: doorsturen; basisservers (root hints); configureer zone delegatie; round robin; uitschakelen van recursie; debug logging; server scavengen
 • Configureer zoneoverdrachten en replicatie.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer replicatiescope (forestDNSzone; domeinDNSzone); incrementele zoneoverdrachten; DNS Notify; beveilig zoneoverdrachten; configureer naamservers; toepassingsmappartities

Configuratie van Active Directory Infrastructuur

 • Configureer een forest of een domein.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: verwijder een domein; verricht een installatie zonder toezicht; Active Directory Migration Tool (ADMT) ; wijzig funtionele niveau's van forest en domein; interoperabiliteit met voorgaande versies van Active Directory; meervoudige user principal name (UPN) achtervoegsels; forestprep (forest voorbereiding); domainprep (domeinvoorbereiding)
 • Configureer trusts.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: forest trust; selectieve authenticatie vs. forest-wide authenticatie; transitive trust; externe trust; shortcut trust; SID filteren
 • Configureer sites.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: creëer Active Directory subnetten; configureer sitelinks; configureer sitelink kostprijs; configureer site infrastructuur
 • Configureer Active Directory replicatie.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: DFSR; eenrichtingsreplicatie; Bridgehead server; replicatieplanning; configureer replicatieprotocollen; afdwingen van intersite-replicatie
 • Configureer de globale catalogus.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Universal Group Membership Caching (UGMC); gedeeltelijke attribuutset; bevordering naar globale catalogus
 • Configureer operations-master.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: bemachtig en overdraag; backup operations-master; operations-master plaatsing; Schema Master; uitbreiding van het schema; tijdservice

Configuratie van Aanvullende Active Directory Taken en Diensten(9 procent)

 • Configureer Active Directory Lightweight Directory Service (AD LDS).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: migratie naar AD LDS; configureer data binnen AD LDS; configureer een authenticatie-server; Server Kerninstallatie
 • Configureer Active Directory Rights Management Service (AD RMS).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: certificaat-aanvraag en installatie; zelf-registratie; delegatie; creëer RMS sjablonen; RMS administratieve rollen; RM Add-on voor IE
 • Configureer de alleen-lezen domeincontroller (RODC).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: replicatie; Administrator rol scheiding; alleen-lezen DNS; BitLocker; credential caching; wachtwoordreplicatie; syskey; alleen-lezen SYSVOL; geënsceneerde installatie
 • Configureer Active Directory Federation Services (AD FSv2).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: installeer AD FS serverrol; uitwisseling van certificaat met AD FS agents; configureer trust beleid; configure user and group claim mapping; import and export trust policies

Creëren en Onderhouden van Active Directory Objecten

 • Automatische creatie van Active Directory accounts.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: massa import; configureer het UPN; creëer computer, gebruiker, en groepaccounts (scripts, import, migratie); sjabloon accounts; contacten; distributielijsten; offline domeinkoppeling
 • Onderhoud Active Directory accounts.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: manage computer accounts; configureer groeplidmaatschap; account reset; delegatie; AGDLP/AGGUDLP; wijziging van lokale domeingroep; lokaal vs. domein; Beveiligde Admin; uitschakeling van accounts vs. verwijdering van accounts; deprovisionering; contacten; creëren van organisatorische units (OUs); delegatie van besturing; bescherming van AD objects voor verwijdering; gemanagede service accounts
 • Creatie en toepassing van Groepsbeleidobjecten (GPOs).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: afdwinging van, OU hiërarchie, blokkering van inheritance, en in staat stelling van gebruikersobjecten; groepsbeleid verwerkingsprioriteit; WMI; groepsbeleid filteren; groepsbeleid loopback; Groepsbeleidsvoorkeuren (GPP)
 • Configureer GPO sjablonen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: gebruikersrechten; ADMX Centrale gegevensopslag; administratieve sjablonen; beveiliging sjablonen; beperkte groepen; Beveiligingsopties; starter GPOs; shell-toegangsbeleid
 • Implementeren en managen van software door gebruik te maken van GPOs.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: publiceren aan gebruikers; software toewijzen aan gebruikers; toewijzen aan computers; software verwijdering; software beperkingsbeleid; AppLocker
 • Configureer accountbeleid.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: domein wachtwoordbeleid; account uitsluitingsbeleid; fijnmazig wachtwoordbeleid
 • Configureer audit beleid door gebruik te maken van GPOs.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: audit inlog events; audit account inlog events; audit beleidsverandering; audit toegangsprivilege gebruik use; audit directory dienst toegang; audit objecttoegang; gevorderd audit beleid; globaal objecttoegang auditen; “Reden voor Toegang” rapportage

Onderhouden van de Active Directory Omgeving

 • Configureer backup en herstel.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: gebruikmakend van Windows Server Backup; maak backups van bestanden en systeemstatus data naar media; Maak backup en herstel, door gebruik te maken van verwijderbare media; verricht een autoritatief of niet-autoratief herstel; Linked value replicatie; Directory Services Herstelmodus (Directory Services Recovery Mode); maak backup van, en herstel GPOs; configureer AD recycle bin
 • Verricht offline onderhoud.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: offline defragmentatie en verdichting; Herstartbare Active Directory; Active Directory databank mounting tool
 • Houd toezicht op Active Directory.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: event viewer abonnementen; dataverzameling sets; real-time toezicht; analyse van logs; WMI onderzoek; PowerShell

Configureren van Active Directory certificaat Diensten

 • Installeer Active Directory Certificate Services.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: certificaat autoriteit (CA) types, inclusief standalone, enterprise, root, en ondergeschikt; role services; voorbereiden op multiple-forest implementaties.
 • Configureer CA serverinstellingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: sleutelarchivering; certificaat databank backup en herstel; toewijzing van administratierollen; high-volume CAs; auditen
 • Manage certificaatsjablonen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: certificaat sjabloontypes; beveiliging van sjabloon authorisaties; managen van verschillende certificaat sjabloonversies; key recovery agent
 • Manage inschrijvingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: netwerkapparaat inschrijvingsdients (Network Device Enrollment Service of NDES); automatische inschrijving; Internetinschrijving; extranet inschrijving; smart card inschrijving; authenticatie mechanisme verzekering; creëren van inschrijvingsmiddelen; implementeren van multiple-forest certificaten; x.509 certificaat indeling
 • Manage certificaat intrekkingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer Online Responders; Certificaat Intrekkingslijst (Certificate Revocation List of CRL); CRL Distributiepunt (CDP); Autoriteit Informatie Toegang (Authority Information Access of AIA)

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-642
TS: Windows Server 2008 Netwerkinfrastructuur, Configuratie

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Configureren van Adressering en Diensten

 • Configureer IPv4 en IPv6 adressering.
  >Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer IP adresopties; subnetten; supernetten; multihomed; interoperabiliteit tussen IPv4 en IPv6
 • Configureer Dynamisch Host Configuratie Protocol (DHCP).

 • Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: DHCP opties; creëren van nieuwe opties; PXE boot; standaard gebruikersprofielen; DHCP relaismiddelen; uitsluitingen; autoriseer server in Active Directory; scopes; DHCPv6
 • Configureren van routeren.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: statisch routeren; aanhoudend routeren; Internet Protocol Routeren(RIP); metriek; het kiezen van een standaard gateway; onderhouding van een routeringstabel; demand-dial routering; IGMP proxy
 • Configureer Windows Firewall met Gevorderde Beveiliging.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: ingaande en uitgaande regels; aangepaste regels; geautoriseerde gebruikers; geautoriseerde computers; configureer firewall door gebruik te maken van Groepsbeleid; netwerklocatie profielen; service groups; import/export policies; isolation policy; IPsec group policies; Connection Security Rules

Configureren van Naamresolutie

 • Configureer een Domeinnaamsysteem (DNS) server.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: voorwaardelijk doorsturen; externe doorstuurders; root hints; cache-only; socket pooling; cache vergrendeling
 • Configureer DNS zones.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: zone scavenging; zone types; Active Directory integratie; Dynamisch Domeinnaamsysteem (DDNS); Beveilig DDNS; GlobalNames; zone delegatie; DNS Beveiligingsuitbreidingen (DNSSEC); omgekeerde zoekactie zones
 • Configureer DNS gegevens.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: gegevenstypes; Time to live (TTL); wegen van gegevens; registreren van gegevens; netmasker bestelling; DnsUpdateProxy groep; round robin; DNS gegevensbeveiliging; auditen
 • Configureer DNS replicatie.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: DNS secundaire zones; DNS stub zones; Active Directory Geïntegreerde replicatiescopes; beveiligen van zoneoverdrachten; SOA verversing; auditen
 • Configureer naamresolutie voor klantcomputers.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van HOSTS bestand; Link Local Multicast Naamresolutie (LLMNR); broadcasten; resolver cache; DNS serverlijst; zoekvolgorde van achtervoegsel; DNS devolutie

Configureren van Netwerktoegang

 • Configureer Remote Toegang.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: dial-up; Remote Toegangsbeleid; Netwerkadres Vertaling (Network Address Translation of NAT); VPN protocollen, waaronder Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) en IKEv2; Routeer- en toegang op remote diensten (Routing and Remote Access Services (RRAS); pakketfilters; Connectie Manager; VPN reconnect; RAS authenticatie door gebruik te maken van MS-CHAP, MS-CHAP v2, en EAP
 • Configureer Netwerktoegangsbeveiliging (Network Access Protection of NAP).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: netwerklaag beveilig; DHCP handhaving; VPN handhaving; RDS handhaving; configureer NAP-gezondheidsbeleid; IPsec handhaving; 802.1x handhaving; flexibele host isolatie; multi-configuratie System Health Validator (SHV)
 • Configureer DirectAccess.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: IPv6; IPsec; servervoorwaarden; cliëntvoorwaarden; perimeternetwerk; naamresolutie beleid tabel
 • Configureer Netwerkbeleidserver (NPS).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: IEEE 802.11 wireless; IEEE 802.3 wired; groepsbeleid voor wireless; RADIUS accounting; Aanvraagbeleid voor Connectie; RADIUS proxy; NPS sjablonen

Configureren van Bestands- en Printdiensten

 • Configureer een bestandserver.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: bestandsshare publicatie; Offline bestanden; share toestemming; NTFS toestemming; versleutelen van bestandsysteem (Encrypting file system of EFS); BitLocker; Toegangsrechten Gebaseerde Inventarisatie (Access-Based Enumeration of ABE); branch cache; Share en Opslag Management console
 • Configureer Gedistribueerd Bestandssysteem (Distributed File System of DFS).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: DFS naamruimte; DFS configuratie en toepassing; creëren en configureren van targets; DFS replicatie; alleen-lezen gerepliceerde map; failover cluster ondersteuning; rapporteren van gezondheid
 • Configureer backup en herstel.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: backup types; backup schema's; remote managen; dataherstel; shaduwkopie diensten; volume snapshot diensten (VSS); bare metal herstel; remote backup naar bestandsshare
 • Manage bestandsserver hulpmiddelen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: FSRM; quotum door volume of quotum door gebruiker; quota invoering; quota sjablonen; bestandsindeling; Opslag Manager voor SANs; bestand managementtaken; screenen van bestanden
 • Configureer en houd toezicht op printdiensten.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: printer share; publiceer printers naar Active Directory; printer toestemming; impementeer printer connecties; installeer printerstuurprogramma's; exporteer en importeer print-wachtrijen en printerinstellingen; voeg tellers toe aan Prestatie Monitor om toezicht te houden op printservers; print pooling; print prioriteit; printstuurprogramma isolatie; locatiebewust printen; printmanagement delegatie

Toezicht houden op, en managen van een Netwerkinfrastructure

 • Configureer Windows Server Update Diensten (WSUS) serverinstellingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: update type selectie; klantinstellingen; Groepsbeleidobject (Group Policy object of GPO); klant targeting; software updates; test en goedkeuring; losgekoppelde netwerken
 • Configureer prestatietoezicht.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Dataverzamel Sets; Prestatie Monitor; Betrouwbaarheid Monitor; Toezicht houden op Systeemstabiliteit Index; paginabestanden; analyseer prestatiedata
 • Configureer event logs.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: aangepaste views; toepassing en diensten logs; abonnementen; koppelen van taken aan events vind en filter
 • Verzamel netwerkdata.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Simple Network Management Protocol (SNMP); Netwerk Monitor; Toezicht op Connectie Beveiligingsregels

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-643
TS: Windows Server 2008 Toepassingen Infrastructuur, Configureren

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Implementeren van Servers

 • Implementeer afbeeldingen door gebruik te maken van Implementatiediensten.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Installeren vanaf media (IFM); configureer Windows Implementatiediensten; capturen van afbeeldingen met Windows Implementatiediensten; implementeer afbeeldingen met Windows Implementatiediensten; dynamisch stuurprogramma voorziening; PXE provider; multicasting; VHD deployment
 • Configureer Microsoft Windows activatie.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: installeer een KMS server; creëer een DNS SRV gegeven; repliceer volume licentie data; Multiple Activation Key (MAK); managen van activatie
 • Configureer Windows Server Hyper-V en virtuele machines.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Virtueel netwerken; virtualisatie hardwarevereisten; Virtuele Harde Schijven; migratie types; Integratiediensten; dynamische geheugenallocatie; dynamisch virtuele machine opslag; import/export; snapshot
 • Configureer hoge beschikbaarheid.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: failover clustering; Netwerk Laadbalans; geo-clustering ondersteuning; cluster dienstmigratie; Cluster Shared Volumes (CSV)
 • Configureer opslag.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: RAID types; Virtuele Schijfspecificatie (Virtual Disk Specification of VDS); iSCSI Initiator; Opslag Gebied Netwerken (Storage Area Networks of SANs); mount punten; Multipad I/O (MPIO); VHD mounting; boot vanaf VHD; N-Port Indentificatie Virtualisatie (NPIV)

Configureren van Remote Desktopdiensten

 • Configureer RemoteApp en Remote Desktop Web Access.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: toegang bieden aan remote hulpmiddelen; filteren per gebruiker; forms-based authenticatie; single sign-on
 • Configureer Remote Desktoppoort (RD Gateway).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: certificaat configuratie; Remote Desktop hulpmiddel authorisatiebeleid (Remote Desktop resource authorization policy of RD RAP); Remote Desktop connectie authorisatiebeleid; Remote Desktop groepsbeleid
 • Configureer Remote Desktop Connectie Makelaar.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: omleidingsmodus; DNS registratie; gebruikmakend van groepsbeleid
 • Configureer en houd toezicht op Remote Desktop hulpmiddelen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: wijs hulpmiddelen toe door gebruik te maken van Windows Server Hulpmiddel Manager; configureer toepassing logging; fair share CPU schematisering; view procedures
 • Configureer Remote Desktop licensering.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: implementeer licentieserver; connectiviteit tussen Remote Desktop Sessie Hosts (RD Session Hosts) en Remote Desktop Licensering (RD Licensing); herstellen van Remote Desktop Licensing server; managen van Remote Desktop Diensten clienttoegang licenties (RDS CALs); herroepen van licensering
 • Configureer Remote Desktop Sessie Host.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: sessie opties; sessie permissies; toon data priorisatie; profielen en thuismappen; IP Virtualisatie; RemoteFX

Configureren van een Internetdiensten Infrastructuur

 • Configureer Internettoepassingen.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: directory-afhankelijk; publiceren; URL-specifieke configuratie; Microsoft .NET componenten, bijvoorbeeld, .NET en aspx; configureer toepassingspools; manage dienst accounts; server kern
 • Manage Websites.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: migreer sites en internettoepassingen; publiceer IIS internetsites; configureer virtuele directories; xcopy implementatie
 • Configureer een bestandsoverdracht Protocol (FTP) server.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer voor extranet gebruikers; configureer permissies; configureer Bestandsoverdracht Protocol Beveiliging (FTPS); WebDAV integratie; gebruiker isolatie
 • Configureer Simple Mail Overdrachtsprotocol (SMTP).
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: opzetten van smart hosts; configureren van grootte beperkingen; opzetten van beveiliging en authenticering voor de bezorgingsserver; creëren van goede dienstaccounts; authenticatie; SMTP relais
 • Manage de Internet Server (IIS) taak.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Internetsite inhoud backup en herstel; IIS configuratie backup; Houd toezicht op IIS; configuratie logging en tracing; delegatie van administratieve rechten
 • Configureer SSL beveiliging.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer certificaten; verzoeken van SSL certificaat; vernieuwing van SSL certificaat; exportering en importering van certificaten
 • Configureer Internetsite authenticatie en permissies.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureer site permissies en authenticatie; configureer toepassing permissies; cliënt certificaatindelingen; filteren op verzoek

Configureren van Netwerk Toepassingsdiensten

 • Manage de Stream Media Diensten taak.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: installatie; replicatie op aanvraag; caching en proxy; multicast streamen; advertiseren; Internet gebaseerde administratie; Real-Time Stream Protocol (RTSP)
 • Beveilig stream media.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: encryptie; sharen van bedrijfsregels; configureren van licentielevering; configureren van beleidssjablonen; configureer Windows Media Rechten Manager; automatische verkrijging van media gebruiksrechten; Microsoft DRM upgrade dienst
 • Configureer SharePoint Foundation options.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: site permissies; backup; dienstaccounts; rechten managementdiensten (rights management services of RMS); migratie; doelgroep-gerichtheid; claims gebaseerde authenticatie; SharePoint Timer jobs; gebruik en verslag logging
 • Configureer SharePoint Foundation integratie.
  Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van een documentbibliotheek voor ontvangen van e-mail; configureren van binnenkomende vs. uitgaande e-mail; ondersteuning voor Office Internet Apps en SharePoint Werkplekken

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-646
Pro: Windows Server 2008, Server Administrator

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Plannen van Serverimplementatie

 • Plan server installaties en upgrades. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Windows Server 2008 editie selectie, rollback plannen, Bitlocker implementatievereisten
 • Plan voor geautomatiseerde serverimplementatie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: standaard server afbeelding, automatisering en schematisering van serverimplementaties
 • Plan infrastructuurdiensten server-taken. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: adrestoewijzing, naamresolutie, netwerk toegangscontrole, directory diensten, toepassingsdiensten, certificaatdiensten
 • Plan toepassingsservers en diensten. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: virtualisatie server planning, beschikbaarheid, veerkrachtigheid, en toegankelijkheid
 • Plan voor bestand en print servertaken. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: toegangspermissies, opslag quota, replicatie, indexering, bestand opslagbeleid, beschikbaarheid, printer publicering

Plannen van Server Management

 • Plan server management strategieën. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: remote administratie, remote desktop, server management technologieën, Server Manager en ServerManagerCMD, delegatiebeleid en procedures
 • Plannen van een gedelegeerde administratie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: delegeer autoriteit, delegeer Active Directory objecten, toepassingsmanagement
 • Plan en implementeer groepsbeleid strategie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: GPO management, GPO backup en herstel, troubleshooten van groepsbeleid, groepsbeleid plannen

Toezicht houden op en Onderhouden van Servers

 • Implementeer patch management strategie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: besturingssysteem patch niveau onderhoud, Windows Server Update Diensten (WSUS), toepassing patch niveau onderhoud
 • Houd toezicht op servers voor onderhoud evaluatie en optimalisatie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: server en diensten toezicht, optimalisatie, event management, trending en baseline analyses
 • houd toezicht op en onderhoud beveiliging en beleid. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: remote toegang, houd toezicht op en onderhoud NPAS, netwerktoegang, serverbeveiliging, firewall regels en beleid, authenticatie en autorisatie, databeveiliging, auditen

Plannen van Toepassing en Datavoorziening

 • Voorziening van toepassingen. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: presentatie virtualisatie, terminal server infrastructuur, toewijzing van hulpmiddelen, toepassing virtualisatie alternatieven, toepassingsimplementatie, Systeemcentrum Configuratiemanager
 • Voorziening van data. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: gedeelde hulpmiddelen, offline data toegang

Plannen van Bedrijfscontinuïteit en Hoge Beschikbaarheid

 • Plan opslag. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: opslag oplossingen, opslag management
 • Plan hoge beschikbaarheid. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: service redundantie, dienstbeschikbaarheid
 • Plan voor backup en herstel. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: dataherstel strategie, serverherstel strategie, directory dienstherstel strategie, objectniveau herstel

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-647
Pro: Windows Server 2008, Enterprise Administrator

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Plannen van Netwerk en Toepassingsdiensten

 • Plan voor naamresolutie en IP-adressering. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: interne en externe benamingsstrategie, naamresolutie ondersteuning voor legacy clients, naamresolutie voor directory diensten, IP-adresseringsschema, TCP/IP versie coëxistentie
 • Ontwerp voor netwerktoegang. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: netwerktoegang beleid, remote toegang strategie, perimeternetwerken, server en domeinisolatie
 • Plan voor toepassingslevering. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: toepassingsvirtualisatie, presentatie virtualisatie, lokaal geïnstalleerde software, internet gebaseerde toepassingen
 • Plan voor Terminaldiensten. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: Terminaldiensten licensering, Terminaldiensten infrastructuur

Ontwerpen van Kern Identiteit en Toegang Management Componenten

 • Ontwerp Active Directory forests en domeinen. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: forest structuur, forest en domein functionele niveau's, intra-organisatorische autorisatie en authenticatie, schema aanpassingen
 • Ontwerp de Active Directory physische topografie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: plaatsing van servers, site en replicatietopologie, printer locatie beleid
 • Ontwerp het Active Directory administratieve model. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: delegatie, groep strategie, compliance auditen, groepadministratie, organisatorische structuur
 • Ontwerp de enterprise-level groepsbeleid strategie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: groepsbeleid hiërarchie en scope filteren, beheer apparaat installatie, authenticatie en autorisatie

Ontwerpen van Ondersteuning Indentiteit Toegang Management Componenten

 • Plan voor domein of forest migratie, upgrade, en herstructurering. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: cross-forest authenticatie, achterwaartse compatibiliteit, object migratie, migratie planning, implementatie planning, environment preparatie
 • Ontwerp de bijkantoor implementatie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: authenticatie strategie, server beveiliging
 • Ontwerp en implementeer publieke sleutelinfrastructuur. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: certificaatdiensten, PKI operaties en onderhoud, certificaat levenscyclus management
 • Plan voor interoperabiliteit. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: inter-organisatorische autorisatie en authenticatie, toepassing authenticatie en interoperabiliteit, cross-platform interoperabiliteit

Ontwerpen van bedrijfscontinuïteit en Data Beschikbaarheid

 • Plan voor bedrijfscontinuïteit. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: dienstbeschikbaarheid, directory dienst herstel
 • Ontwerp voor software updates en compliance management. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: patch management en patch management compliance, Microsoft Update en Windows Update, beveiligings-baselines, systeemgezondheid modellen
 • Ontwep de besturingssysteem virtualisatie strategie. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: serverconsolidatie, toepassingscompatibiliteit, virtualisatie management, plaatsing van servers
 • Ontwerp voor data management en data toegang. Bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: databeveiliging, data toegankelijkheid en redundantie, data collaboratie

Vaardigheden gemeten bij Examen 70-680
TS: Windows 7, Configureren

Dit examen meet uw vermogen om de technische taken hieronder te volbrengen. De percentages geven een indicatie van de relatieve weging van alle belangrijke onderwerpen op het examen.

Installeren, Upgraden, en Migreren naar Windows 7

 • Verricht een schone installatie.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: identificeren van hardware vereisten; opzetten als het enige besturingssysteem; opzetten als dual boot; installatiemethoden; boot vanaf de installatiebron, voorbereiden van de installatiebron: USB, CD, netwerk share, WDS
 • Upgraden naar Windows 7 vanaf vorige versies van Windows.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: upgraden vanaf Windows Vista; migreren vanaf Windows XP; upgraden vanaf één editie van Windows 7 naar een andere edite van Windows 7
 • Migreer gebruikersprofielen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: migreren vanaf één machine naar een andere; migreren vanaf vorige versies van Windows; side-by-side vs. wipe and load

Implementeren van Windows 7

 • Capture een systeemafbeelding.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: systemen voorbereiden op capture; creëren van een WIM-bestand; geautomatiseerde capture; handmatige capture
 • bereid een systeemafbeelding voor op implementatie.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: invoegen van een toepassing in een systeemafbeelding; invoegen van een stuurprogramma in een systeemafbeelding; invoegen van een update in een systeemafbeelding; configureren van taken om na implementatie te draaien
 • Implementeer een systeemafbeelding.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: geautomatiseerde implementatiemethoden; handmatige implementatie van een aangepaste afbeelding
 • Configureer een VHD.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: creëren, implementeren, booten, mounten, en updaten van VHDs; offline updates; offline dienstverlening

Configureren van Hardware en Toepassingen

 • Configureer apparaten.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: updaten, uitschakelen, en de-installeren van stuurprogramma's; ondertekende stuurprogramma's; conflicten tussen stuurprogramma's; configureren van stuurprogramma-instellingen; oplossen van probleemapparaat stuurprogramma
 • Configureer toepassingscompatibiliteit.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: instellen van compatibiliteitsmodus; implementeren van vulplaten (shims); compatibiliteitsproblemen met Internet Explorer
 • Configureer toepassing beperkingen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: instellen van software beperkingsbeleid; instellen van toepassing controlebeleid; instellen d.m.v. groepsbeleid of d.m.v. lokaal beveiligingsbeleid
 • Configureer Internet Explorer.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van compatibiliteits view; configureren van beveiligingsinstellingen; configureren van providers; managen van add-ons; besturen van InPrivate modus; certificaten voor beveiligde internetsites

Configureren van Netwerkconnectiviteit

 • Configureer IPv4 netwerkinstellingen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: een netwerk connectie krijgen; configureren van naamresolutie; een netwerk connectie opzetten; netwerklocaties; oplossen van connectiviteitsproblemen; APIPA
 • Configureer IPv6 netwerkinstellingen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van naamresolutie; een netwerk connectie krijgen; een netwerk connectie opzetten; netwerklocaties; oplossen van connectiviteitsproblemen; link local multicast naamresolutie
 • Configureer instellingen voor netwerken.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: bijvoegen van een physisch verbonden (bedraad) of draadloos apparaat; een draadloze netwerk connectie krijgen; configureren van beveiligingsinstellingen voor de cliënt; stel draadloze voorkeursnetwerken vast; configuring network adapters; configureren van locatiebewust printen
 • Configureer Windows Firewall.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van regels voor meerdere profielen; toestaan of weigeren van een toepassing; specifieke regels voor netwerkprofielen; configureren van notificaties; configureren van geauthenticeerde uitzonderingen
 • Configureer remote management.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: remote management methoden; configureren van remote management middelen; uitvoeren van PowerShell commando's

Configureren van Toegang tot Hulpmiddelen

 • Configureer gedeelde hulpmiddelen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: map virtualisatie; gedeelde map permissies; printers en wachtrijen; configureren van HomeGroup instellingen
 • Configureer bestand- en maptoegang.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: encryptie van bestanden en mappen door gebruik te maken van EFS; configureren van NTFS permissies; oplossen van effectieve permissieproblemen; kopiëren van bestand vs. het verplaatsen van bestanden
 • Configureer gebruikersaccount beheer (user account control of UAC).
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van lokaal beveiligingsbeleid; configureren van admin vs. standaard UAC prompt gedrag; configureren van beveiligd Desktop
 • Configureer authenticatie en autorisatie.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: oplossen van authenticatieproblemen; configureren van rechten; managen van credentials; managen van certificaten; smart cards met PIV; verheffen van gebruikersprivileges; multifactor authenticatie
 • Configureer BranchCache.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: gedistribueerde cache modus vs. gehoste modus; netwerkinfrastructuur vereisten; instellingen configureren; certificaat management

Configureren van Mobile Computing

 • Configureer BitLocker en BitLocker To Go.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van BitLocker en BitLocker To Go beleid; managen van Trusted Platform Module (TPM) PINs; configureren van startup sleutelopslag; dataherstel agent ondersteuning
 • Configureer DirectAccess.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van client-side; configureren van authenticatie; netwerkinfrastructuur vereisten
 • Configureer mobiliteitsopties.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van offline bestand beleid; transparent cachen; creëren en migreren van stroombeleid
 • Configureer remote connecties.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: opzetten van VPN connecties en authenticatie; een VPN reconnect in staat stellen; gevorderd beveiligingsauditen; NAP quarantine remediation; dial-up connecties; remote desktop; gepubliceerde apps

Toezicht houden op en Onderhouden van Systemen die Windows 7 draaien

 • Configureer updates voor Windows 7.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van update instellingen; bron van updates vaststellen; configureren van Windows Update beleid; herziening van update geschiedenis; zoeken naar nieuwe updates; het terugdringen van updates
 • Manage schijven.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: managen van schijfvolumes; managen van bestandssysteem fragmentatie; RAID; verwijderbaar apparaatbeleid
 • Toezicht op systemen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van event logging; filteren van event logs; event subscripties; dataverzamel sets; genereren van een systeem diagnostisch verslag
 • Configureer prestatie-instellingen.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van paginabestanden; configureren van harde schijf cache; geüpdatete stuurprogramma's; configureren van netwerkprestatie; configureren van stroomplannen; configureren van processor schematisering; configureren van desktopomgeving; configureren van diensten en programma's om prestatieproblemen op te lossen; mobile computing prestatieproblemen; configureren van stroom

Configureren van Backup- en Herstelopties

 • Configureer backup.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: creëren van een systeemherstelschijf; back-uppen van bestanden, mappen, of volledige systeem; schematisering backups
 • Configureer systeemherstel opties.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van systeemherstel punten; herstel van systeeminstellingen; laatst bekende goede configuratie; volledig herstel; stuurprogramma rollback
 • Configureer bestandsherstel opties.
  Dit streefdoel bevat mogelijk, maar is niet beperkt tot: configureren van bestandsherstel punten; herstellen van voorgaande versies van bestanden en mappen; herstellen van beschadigde of verwijderde bestanden door gebruik te maken van schaduwkopieën; herstel gebruikersprofielen

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

 • Examen 70-640 - TS: Windows Server 2008 Active Directory, Configureren
 • Examen 70-642 - TS: Windows Server 2008 Netwerkinfrastructuur
 • Examen 70-646 - PRO: Windows Server 2008, Server Administrator
 • Examen 70-643 - TS: Windows Server 2008 Toepassingsinfrastructuur
 • Examen 70-647 - Pro: Windows Server 2008 Enterprise Administrator
 • Examen 70-680 - TS: Windows 7, Configureren

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Boeken gratis voorzien bij de cursus

 • MCTS Self-Paced Training Kit (Examen 70-680): Configuring Microsoft® Windows 7 ISBN: 9780735627086
 • Mastering Windows SERVER 2008 R2 ISBN: 9780470532867

Microsoft Officieel Curriculum

 • MOC 6421 (Configureren en Troubleshooten van Windows Server 2008 Netwerkinfrastructuur)
 • MOC 6292 (Installeren en Configureren van Windows 7 Client)

Firebrand Training biedt topkwaliteit technische opleiding en certificeringtraining in een all-inclusive cursuspakket, speciaal ontworpen voor de behoeften en het gemak van onze studenten. We kijken naar elk detail, zodat onze studenten zich uitsluitend kunnen richten op hun studie- en certificeringsdoelstellingen.

In onze certificeringsprogramma's is het volgende inbegrepen:

 • Dagelijks theorie, praktijk en oefensessies
 • Intensieve hands-on training, volgens onze unieke (Lab | Lecture | Review)TM leverings methode
 • Uitgebreide presentatie- en cursusmaterialen: Firebrand maakt gebruikt van officieel cursusmateriaal, aangepast aan ons versneld leren concept
 • De mogelijkheid tot het afleggen van proefexamens
 • Intensief contact met instructeurs en 24/7 toegang tot het practicum
 • Het examen maakt deel uit van de cursus (voor sommige opleidingen geldt een uitzondering, vraag hiernaar)
 • Accommodatie, alle maaltijden, dranken en snacks zijn inbegrepen (voor sommige opleidingen geldt een uitzondering, vraag hiernaar)
 • Onze certificerings garantie: mocht je de eerste keer niet slagen, dan train je binnen 1 jaar na beeindiging van de cursus nogmaals gratis! Het enige dat je betaalt zijn de accommodatie kosten en je examen vouchers.

Onze instructeurs kunnen de leerbehoeften van elke student tegemoet komen door middel van geïndividualiseerde instructies, hands-on laboratoria, laboratorium -partners en groepsoefeningen, zelfstudie, zelf-testen en vragen-/antwoordoefeningen.

Firebrand Training heeft toegewijde, goed uitgeruste educatieve faciliteiten waar u instructies en laboratoria zal bijwonen en toegang krijgt tot comfortabele studie en loungeruimtes. Onze studenten zeggen doorgaans dat onze faciliteiten de beste zijn.

Firebrand gaat digitaal

Momenteel maken we de omslag van gedrukt naar digitaal cursusmateriaal. Een deel van het cursusmateriaal is al digitaal verkrijgbaar, terwijl andere boeken in gedrukte vorm blijven. Om te weten of deze cursus digitaal beschikbaar is, bel ons op 024-8457770.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruiksvriendelijke digitale cursusmateriaal: downloads zijn direct, en je hebt altijd je cursusmateriaal beschikbaar waar u ook bent. U hoeft niet te wachten op een gedrukt boek dat moet worden geleverd voordat u begint te leren - en het is beter voor het milieu. U kunt ervoor kiezen om het cursusmateriaal naar uw eigen apparaat te downloaden, of om er één van ons te lenen.

Certificeringsgarantie

Indien je als cursist een Firebrand Training afrondt zonder succesvol je certificering(en) af te sluiten, mag je binnen 12 maanden na afronden van de cursus deze nog eens bijwonen. Je betaalt dan alleen de kosten voor accommodatie en examen vouchers.

* LET OP:

 • Dit geldt niet voor alle opleidingen
 • Bij de volgende opleidingen zijn tegoedbonnen voor examens niet inbegrepen: PMI en CISSP CBK Review.
 • Voor de volgende cursussen zal het examen niet op de leslocatie worden afgenomen: PMI, GIAC, (ISC)2, CREST, CSX Practitioner of ITIL Managers and Revision Certification Opleidingen
 • Je PMI certificering zal worden afgenomen in een officieel Prometric test centrum in de buurt van onze trainingslokatie, op de 5-de dag van de cursus.
 • Oefen examens zijn niet beschikbaar voor Microsoft MCTS System Center Configuration Manager 2007 cursus
 • Ons (ISC)2 CISSP CBK Review programma verschilt van onze standaard levering. Voor meer informatie hier over, neem dan contact met ons op, op nummer +31 (0)24-8457770.

Lees meer ...

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Kandidaten voor de Microsoft MCITP Enterprise & Server Administrator certificering zijn IT-professionals die op zoek zijn naar een leiderschapsrol in Windows infrastructuurontwerp in een huidige of toekomstige arbeidsfunctie in het werken met Windows Server 2008.

Kandidaten moeten ervaren zijn in:

 • Omgaan met dag-tot-dag management van het server besturingssystemen, de bestandstructuur, en directory diensten
 • Omgaan met software distributie en updates
 • Toezicht houden op servers
 • Verschaffen van tier-2 troubleshoot ondersteuning
 • Ondersteuning van engineering en change-management projecten
 • Creëren van builds en configureren van de server
 • Implementeren van het audit beleid
 • Verrichten van ingeroosterde beoordelingsscans voor kwetsbaarheden
 • Toezicht houden op logs voor firewalls en inbraakdetectiesystemen
 • Ontwerpen van Windows server infrastructuren
 • Evalueren en aanbevelen van nieuwe technologie-oplossingen
 • Dienen als een escalatiepunt voor infrastructuurproblemen
 • Ontwerpen van client en server beste oefeningen voor andere teams, bijv. engineering, ontwikkeling, en operaties
 • Behouden van een beleid dat up-to-date is voor authenticatie, identiteit, en toegangsmanagement
 • Verschaffen van begeleiding bij het implementeren van een beveiligingsbeleid dat de infrastructuur beïnvloed op meerdere niveau's
 • Deelname aan toepassing reviews over beveiliging, en ervoor zorgen dat de toepassingen voldoen aan de norm van beveiligingsrichtlijnen en praktijken

Weet je niet zeker of je voldoet aan de vereisten?

Firebrand levert in een afleidingsvrije omgeving waardoor je je volledig kan focussen op de te bestuderen materie. We bespreken graag jouw technische achtergrond, ervaring en kwalificaties om vast te stellen of deze versnelde cursus voor jou geschikt is.

Belangstelling? Zie onze prijzen of bel ons op 024-8457770

Wanneer

Wanneer wilt u deelnemen aan een versnelde opleiding?

Start datum

Eind datum

Status

Locatie

Nu boeken

19/2/2018 (Maandag)

3/3/2018 (Zaterdag)

Beëindigde cursus

-

 

25/6/2018 (Maandag)

7/7/2018 (Zaterdag)

Wachtlijst

Landelijk

 

6/8/2018 (Maandag)

18/8/2018 (Zaterdag)

Beperkte beschikbaarheid

Landelijk

 

17/9/2018 (Maandag)

29/9/2018 (Zaterdag)

Open

Landelijk

 

29/10/2018 (Maandag)

10/11/2018 (Zaterdag)

Open

Landelijk

 

10/12/2018 (Maandag)

22/12/2018 (Zaterdag)

Open

Landelijk

 

Beoordelingen

Wereldwijd heeft Firebrand in haar 10-jarig bestaan al 67.286 studenten opgeleid! We hebben ze allemaal gevraagd onze versnelde opleidingen te evalueren. De laatste keer dat we onze resultaten analyseerden, bleek 96.67% ons te beoordelen als ‘boven verwachting’

"Je heb wel vooraf een fundament van kennis nodig. Het is heel intensief, 13 uur per dag 13 dagen lang. De trainer was uitstekend."
Anoniem - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (9/9/2012 t/m 21/9/2012)

"Its hardwork and long days but you will be prepared for the exam. This way learning is an experience."
René Beije. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (8/7/2012 t/m 20/7/2012)

"Resultaten behaal je door zelf te ondernemen en kansen te pakken. Ervoor gaan betekent inspannen tot het uiterste. Niet wegschrikken voor zeven dagen intensief studeren. Mij ligt dit concept goed. Ik hou ervan om in korte tijd resultaat te zien in plaats van een jaar te moeten doen over een cursus en daar wekelijks mijn tijd voor vrij te maken."
Tristan Jager. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (8/7/2012 t/m 20/7/2012)

"Perfecte training, perfecte docent, perfecte locatie in de benelux. Vriendelijke medewerkers. Veel studie, maar dat is ook de bedoeling :)"
Jesper Plass, Ploegam BV. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (8/7/2012 t/m 20/7/2012)

"Ik heb nog nooit iemand zien met zo veel kennis van Microsoft (en dat is nog niet eens het enigewaar in hij les geeft). De manier van les geven is heel goed. Beste instructeur ooit! In 7 dagen tijd meer geleerd dan 1 jaar op school."
Freddy Jeurissen, nvt. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (8/7/2012 t/m 20/7/2012)

"Training was intense and difficult. But the instructor knew how to keep everyone at the same pace and made sure we all learnt in a way which was best for us"
Jordan Weekes, Kwintet UK Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/3/2013 t/m 22/3/2013)

"Study, Study, Study, never a truer statement. If you come to the course with some knowledge and are prepared to devote all your waking moments to it then you will see the benefits"
M.J, Myself. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (4/11/2012 t/m 16/11/2012)

"Good and learning."
Anoniem - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/9/2012 t/m 12/10/2012)

"Fantastic :-)"
Anoniem, Fritz Schar Teknik - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/9/2012 t/m 12/10/2012)

"Tough but focused. Great instructor. All staff have time for you. A great way to learn if you have the stamina."
Thomas Dunbar, Westfield Academy. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (23/9/2012 t/m 5/10/2012)

"Very good course, Instructor was very good with lots of knowledge. I would definitely come back and recommend to any IT people."
Darren Parker, Primarysite Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (23/9/2012 t/m 5/10/2012)

"The quality of the teaching is brilliant, keeping it fun and informative all the way through. Hang on to your hats though, it can be a bit of a wild ride - not for the faint hearted."
A.A. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/8/2012 t/m 24/8/2012)

"Excellent, you must be prepared to work hard and put in long hours."
Anoniem, G4S - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/8/2012 t/m 24/8/2012)

"Excellent location and site, excellent instruction led chalk and talks."
Anoniem - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/8/2012 t/m 24/8/2012)

"Get ready to get your mind filled in a short time."
Anoniem, Royal Arctic Line - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (4/6/2012 t/m 15/6/2012)

"Found the instructor to be very knowledge and good. The teaching environment is great and other facilities are also appreciated. Hope to attend other courses here in the future!"
Adrian Penny, Managed Networks. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/3/2012 t/m 30/3/2012)

"Your strap-line says it all, Immerse. Accelerate. Measure. Perfect location, atmosphere, people, training. Everything you need to get the job done and the qualification you need! Thanks."
Alex Bowen, PenCarrie Limited. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/3/2012 t/m 30/3/2012)

"Hard but very good course. Great instructors!"
Anon.. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/3/2012 t/m 30/3/2012)

"This was a very intense course. Excellent trainer with a great understanding of peoples learning styles and capabilities. He has many techniques and methods for making the knowledge register and stick - a definite top class trainer for the Microsoft server 2008 product suite. The course should not be taken lightly - you certainly get out of it what you put in, but with the trainer maintaining the pace and elevating the tempo when needed, it was certainly the better way of achieving certification rather that 6 months of self study."
Jonathan Storey, cpa global limited. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/1/2012 t/m 10/2/2012)

"The course was made by the quality of the instructor who was by far the best instructor I have encountered."
Ian Lyte. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/1/2012 t/m 10/2/2012)

"Extremely hard work, especially the first week. Not for the faint hearted!"
Roger Utting. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/1/2012 t/m 10/2/2012)

"A great trainer he is very enthusiastic about the training he delivers to the trainee and also he allows you to understand even the most complex formulas in IT. Thanks again!"
Leon Ivey, Asia House. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/1/2012 t/m 10/2/2012)

"This was my first course at Firebrand and at 12 days was a baptism of fire. But after those 12 days I have passed six individual Microsoft exams and achieved the qualifications I thought might take forever to attain. The experience was intense and unlike anything I have ever done before. But if you are prepared to work and focus you will attain the results you desire."
Anoniem - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (30/1/2012 t/m 10/2/2012)

"Professional organisation with an with an excellent trainer. I thought the course was very well run and all coursework material of a very high standard. When assistance was required the trainer was there to provide support."
Lance Dawson, XMA Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (9/1/2012 t/m 20/1/2012)

"The course overall experience has been fantastic ...the facilities, the training material, the 24 hour lab access, - most of all, the trainer has provided me with absolute satisfaction - and the skills necessary to achieve my goals! Only one option in my opinion - FIREBRAND!!"
Ashley Ward, XMA. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (9/1/2012 t/m 20/1/2012)

"Instructor, accommodation and facilities - perfect!"
Anon.. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (9/1/2012 t/m 20/1/2012)

"I have attended a few courses now at Firebrand and have always found them to be professional. However under no stretch of the imagination believe that this course is an easy ride as it certainly takes you an awful lot due to the amount required to be absorbed."
Andrew McKenna, MoD. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/12/2011 t/m 23/12/2011)

"Great course. Excellent facilities and great instructor. Very intensive so be prepared to work very hard."
M.F, Nokia. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/12/2011 t/m 23/12/2011)

"Firebrand Training, its hard but rewarding, with the experience and qualifications gain from your time here you know you have earned your reward. "
Jeanpaul Spinks. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (12/12/2011 t/m 23/12/2011)

"We had a very good instructor who delivered exactly what was required to get you through the exams. The course is not for the faint hearted and includes long hours and hard work but you come out of it feeling like you know a hell of a lot more than when you went in."
Stephen Nobbs, Delta-T Devices Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"The administration at Firebrand is second to none, the pace of the training can be very intense and therefore delegates attending a BootCamp Training Session should ensure that they are more than capable of any pre-requisites. The Instructor led training sessions were enjoyable and the interactive classroom atmosphere made the training more enjoyable. Having been outside a job that involves IT for nearly 3 years, it was a pleasure to meet and mix with those that are in the industry."
Jonathan Love. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"Truly brilliant experience, would love to come again, maybe give it a week or to to catch up on sleep however..."
Michael Igo, Yarm Computers. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"An experience that has to be understood only after you have been on the course. The understanding of what you did not know is inappreciable until you go on these courses. The instructor forever embedded in your mind. Sum it up - Very hard course, no time to relax, great instructors, great friends you make."
Ronald Boyton. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"Hard-work but enjoyable ;-)"
Stuart Chester. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"Switch off your life for the duration of your course and you will come back with a highly sought after enterprise qualification. Well worth the effort and it is a lot of effort!!"
Scott Ewing. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (31/10/2011 t/m 11/11/2011)

"Thanks guys for what was a fabulous if long 12 days for MCITP Enterprise Administrator. Your trainer created an environment perfect for taking in the amount of information needed to get this qualification in so short a period of time, making at times very complex concepts easy to understand and more importantly providing ways of remembering them for both the exams and also moving forward. There are nuggets from the course that will be with me for the rest of my career, they were worth the course fee alone. The training is hard, this isn't a course to go and have a beer every night, you have to work, but the rewards at the end of it and the whole Firebrand experience makes something this intense possible and I have to say enjoyable. I would have no hesitation in recommending Firebrand."
Paul Alsop, Yarm Computers. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"The facilities are very well kept and clean, the staff are very friendly and helpful. The course itself is really a fast paced and is a great way to learn a massive and intricate subject such as the MCITP EA in just a few day. The hours are long and its not a walk in the park by any means, but the instructors are very knowledgeable in the subject matter and are willing put in the time to give a little 1-1 encouragement and tutoring if necessary. All in all a brilliant experience! I would definitely recommend to anyone and I will definitely be back for more!!"
Glen Irving, EMI Music Publishing Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"Overall it was a very good (long) course, and I've learned a lot. Thank you!"
Yevgenty Zhukov, NATO. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"Intensives are not for everyone, however if you are prepared to put in the hours you can reap the rewards. The facilities and tutors at Firebrand were excellent and they put in every effort for me to succeed and I did! I shall be returning."
Anon.. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"Trainer was excellent, made 12 days of hard slog fly by...centre staff accommodating, friendly and welcoming"
Gary Connoley, CSC. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"Every experience at Firebrand has been unforgettable - I've attended many courses with other training companies but Firebrand is undoubtedly the best by miles! The courses are so well structured, instructors knowledge and ability to make complex matters so simple is unbelievable! Would not hesitate to recommend Firebrand to anyone seeking IT training!"
Adam Yon, Cable and Wireless. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (10/10/2011 t/m 21/10/2011)

"Hard work but worth the effort"
Anon.. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"Wow - what a past 12 days!! But If I had a choice yes I would do it again! It was definitely hard work but thanks to our Tutor, it was one of my most memorable learning experiences at Firebrand. I go away with a chest full of IT Gems and Wisdom. The way the information was delivered, simplified, related to real life situations was amazing! Thanks Firebrand for such an amazing learning experience - I'll be back!!"
Adam Yon, Cable and Wireless SA Ltd. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"I booked my course with Firebrand after a lot of research on the internet, hoping that I would get the most value for my hard earned money. Well I needn't have worried. Without hesitation this is the best course I have ever been on. The facilities are phenomenal, the support crew clearly care and the tutors are the BEST I have ever had."
Paul Scales, Babcock International Group PLC. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"This is tough 12 days, but provided you buy into the immersive experience, you will learn a huge amount. Our trainer was exceptional, explaining the concepts clearly and also delivering some of the trivia you may need for certification. Highly recommended."
Stuart Clowes, Clarks Internantional. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"It was an excellent expierence (as usual).... Excellent Instructor .. Excellent Course .. Excellent Food .. Very Good Room .. "
Ahmed Ayoub , OPEC Fund. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"Very intense, lots of hard work but worth it."
Duncan Smith, Cambs Police. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"Incredibley demanding week. When they say the days are long they aren't kidding. From the moment you finish breakfast, until you go to bed at night you are immersed entirely in their world. After a week in one room with 8 other guys you get to know them fairly well. I've made some good friends here and have thoroughly enjoyed the experience. I'll be leaving here with a full MCITP:SA (Ill be taking the second week at a later date) and a HUGE pool of knowledge to take back with me. I've already got plans to use this new found insight back at my workplace to improve things there. You cannot fail to go away from this course with a new found optimism for your craft and a wealth of knowledge to support it. I'm very much looking forward to returning in the near future to complete my MCITP:EA certification exams."
Chris Hughes, Holy Trinity C of E Secondary School. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (19/9/2011 t/m 30/9/2011)

"This course is not for the faint hearted, however the level of instruction provided (with real world experience to back up the content) and the isolation learning environment made achieving my aim of the MCITP EA certification possible. "
G.A. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (25/7/2011 t/m 5/8/2011)

"As always Firebrand deliver however this time I have to say I had the best instructor so far. His ability to contextualise the material was superb and without this the amount of material and level of technicality would have been hard to learn. Thanks!"
Bryan Celentano, Ultra Electronics. - Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) (25/7/2011 t/m 5/8/2011)

Zie prijzen