Beoordelingen

We hebben meer dan 30.000 studenten in tien jaar getrained. We hebben ze allemaal gevraagd onze versnelde opleidingen te evalueren. De laatste keer dat we onze resultaten analyseerden, bleek 96.22% ons te beoordelen als ‘boven verwachting’

"Het formaat van de cursus is perfect. Dit samen met de verplichte overnachtingen maakt dat je 100% geconcentreerd kan zijn op de leerstof. Als je dit dan kan afmaken met een certificaat is het helemaal top."

Chris De Coster, Potosi NV  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 31/3/2014 t/m 2/4/2014

"Prima cursus, snel en erg goed!"

Raymond vanderAa  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 17/3/2014 t/m 21/3/2014

"Great teacher, perfect location. Learned a lot with high speed, it is really a challange. You will need to be well prepared and gain experience before attending."

Marco Tilburg, Query ITechnologies  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 17/3/2014 t/m 21/3/2014

"Accelerated learning as it is supposed to be."

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 24/2/2014 t/m 25/2/2014

"Perfect surrounding to complete training."

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 24/2/2014 t/m 25/2/2014

"Best way to get a CAPM certificate:) "

Annoniem  -  PMI Certified Associate in Project Management (CAPM®) (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Intensive but well-structured preparation for the CAPM exam."

Annoniem  -  PMI Certified Associate in Project Management (CAPM®) (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Firebrand ensures well prepared external trainers with knowledge, personal skills and experience. This results in dynamic training."

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Ik heb er heel veel aan gehad. De instructeur is in staat om je alles te leren in de 6 dagen. Het is wel handig als je van te voren jezelf al inleest. Ik ben heel erg te spreken over de manier hoe de instructeur les geeft. "

E.H.D.  -  Cisco CCNA (Routing & Switching) Certificering (6 Dagen) 10/2/2014 t/m 15/2/2014

"Value for your money and effort"

Annoniem  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 3/2/2014 t/m 5/2/2014

"Great Trainer, which makes the course excellent!"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 3/2/2014 t/m 5/2/2014

"Although the course consisted of only 3 people, it was still a good course. The instructor was very knowledgeable on the subject. Also supported group discussions. The course was good, it helped me consolidate all the ITIL knowledge I had learned over the years."

Annoniem  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 30/1/2014 t/m 31/1/2014

"Learning with max efficiency, fast and highly qualitative"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/1/2014 t/m 15/1/2014

"No nonsense, fit for purpose training highly recommended"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/1/2014 t/m 15/1/2014

"Effectief snel leren, met de nodige humor."

Raymond van der Aa  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 6/1/2014 t/m 10/1/2014

"Het was zeer inspirerend en leerzaam om het ritme van Six Sigma onderwezen te krijgen van de instructeur. Een vakman pur sang die ons meevoerde op een fantastische reis door LSS land. Heftig in velerlei opzicht."

Chris Brusche, DSO Consult  -  Six Sigma Green Belt & Black Belt (10 Dagen) 23/11/2013 t/m 2/12/2013

"- People give good Customer Service to the clients. - Good resources. - Good location."

Annoniem  -  ISACA CISA Certificering (3 Dagen) 18/11/2013 t/m 20/11/2013

"Intensive training where the theory is brought to life with anecdotes from the highly experienced trainer"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 25/11/2013 t/m 27/11/2013

"Good atmosphere and guidance through the course. Open in all discussions."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 25/11/2013 t/m 27/11/2013

"Goede training met ervaren trainer die je in korte tijd weet te brengen waar je moet zijn."

Frits |Slingerland, HDLG Groep  -  Six Sigma Green Belt & Black Belt (10 Dagen) 23/11/2013 t/m 2/12/2013

"Zeer waardevolle en bruikbare cursus, direct in de praktijk toepasbaar. Aanvullend en geeft een blauwdruk werkwijze en goede leidraad bij klanten."

F.S., HDLG Groep  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 18/11/2013 t/m 22/11/2013

"De aanpak faciliteert een sterke focus op het leertraject, waardoor het resultaat optimaal wordt ondersteund."

John Haenen, Rabobank  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 23/9/2013 t/m 27/9/2013

"Waardevolle training op een enthousiaste en inspirerende manier gegeven."

Frank de Klerk, HDLG  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 18/11/2013 t/m 22/11/2013

"Gedegen inleiding, training en voorbereiding in Six Sigma."

Ron Geurts, KMar  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 18/11/2013 t/m 22/11/2013

"It was very easy to understand with easy paced timing"

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 11/11/2013 t/m 17/11/2013

"Zeer kundige docenten, mensen die uit het veld komen en weten waar ze over spreken. "

Annoniem, ministerie van Binnenlandse zaken  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 11/11/2013 t/m 15/11/2013

"In slechts 5 dagen krijg je alle relevante kennis aangedragen die je nodig hebt voor je certificering. 5 dagen bikkelen heeft zeker resultaat."

Gerwin Aalderink, Rabobank  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 11/11/2013 t/m 15/11/2013

"Challenging and useful training"

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 11/11/2013 t/m 17/11/2013

"Fast-paced super focused training is what you really need to quickly gain new skills, or improve on your current skills. Obviously, the quality of the teacher is also imperative and I found the instructor to be an exceptional eacher who manages to cover a lot of material whilst at the same time spicing it up with humor and real-life stories out of his vast professional experience. This really helps to make it stick. I also must mention the fact that the venue is excellent, with very friendly staff and excellent food, even if you have a food allergy or intolerance"

Annoniem, ORBATEC  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 11/11/2013 t/m 15/11/2013

"This course was realy good; you lose no time, an efficient way of work"

Philippe De Groote, saphico  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 27/10/2013 t/m 3/11/2013

"8 Days course which also includes two weekends. Our trainer made it an experience I didn't want to miss!"

Sybrand Hartman, Tata Steel  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 27/10/2013 t/m 3/11/2013

"De training overtrof al mijn verwachtingen "

Annoniem, awebmarketing  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"- Het concept is bijzonder en geeft gelegenheid om te concentreren op de training en dus meer kennis vergaren. - De trainer is zeer ervaren en draagt de kennis goed over op een mooie manier. - De locatie is prima en biedt de nodige rust en accommodatie. "

Annoniem, Albeda College  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"Een positieve ervaring. Door het intensieve karakter maak je snelle vorderingen. Uitleg door de docent is helder en hij zorgde voor een goede interactie tussen deelnemers. Zeer prettige sfeer."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"Prince2 Practitioner bootcamp in 3 days? Great opportunity, well hosted in a beautiful and peaceful environment, and a very professional handling : all organized by Firebrand. A course made achievable and very valuable for the participants, thanks to the Instructor who proved to be an excellent and very recommendable trainer. Add to this cocktail a great and very heterogene participants group, and you obtain one of the best training experiences I can count until today."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"Intensive methode om te leren, zeer goede uiteg van PRINCE2. Prettige omgeving om te verblijven. Zeer capabele trainer die een drive heeft om studenten iets mee te geven "

Annoniem, Drake and Farrell  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"Wij hadden een zeer ervaren trainer, waar je veel van kunt bijleren. Deze training bied je ook een ideale manier om te netwerken en ervaringen te delen."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/10/2013 t/m 23/10/2013

"Join this course if you want to get Togaf certified. The preparation for the exam is very good. Reconsider this course however if you want to learn about Enterprise Architecture or how to apply Togaf in practice."

R.G.  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 14/10/2013 t/m 16/10/2013

"De relatie tussen business en IT versterken, door inzicht te hebben in het proces om het ICT landschap aan te passen aan de hedendaagse eisen en wensen van de business. Van business strategie naar IT visie."

René Antenbrink, Move Beyond  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 14/10/2013 t/m 16/10/2013

"My third Firebrand training and certification. Keep up the great work. We'll meet again, that's for sure."

Lars Moltu, To be confirmed  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 14/10/2013 t/m 16/10/2013

"Een super snelle cursus met veel informatie en focus op de materie. Ik ken geen andere training waarin je in zo'n korte tijd zo veel kennis verzameld."

Guido Tielen, CLB  -  Cisco CCNA (Routing & Switching) Certificering (6 Dagen) 30/9/2013 t/m 5/10/2013

"It is an intensive course that teaches you how to study for the PMP exam. Be prepared beforehand and it will deliver the knowledge you need to pass the PMP exam. I have told my colleague that he will be doing it a.s.a.p."

E.Y.  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 30/9/2013 t/m 4/10/2013

"A very good course that provided lots of insight in projectmanagment."

M.A.  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 30/9/2013 t/m 4/10/2013

"Zeer effectieve en efficiënte manier om het Prince2 Practitioner certificate te behalen. Er wordt een enorme hoeveelheid kennis overgedragen en het is heel hard doorwerken maar met de juiste voorkennis en een goede voorbereiding is het te doen. Daarbij veel ervaringsuitwisseling met andere cursisten. Facilitair tot in de puntjes verzorgd door Firebrand. "

Annoniem, Self employed  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/9/2013 t/m 25/9/2013

"Great course - thanks Firebrand !"

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 16/9/2013 t/m 17/9/2013

"Intensieve training van ervaren docent. Veel kennisoverdracht in korte periode. "

Jan Ysebaert, all-project BVBA  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 9/9/2013 t/m 13/9/2013

"A way to learn in a short period and get certified."

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 16/9/2013 t/m 17/9/2013

"Interesting and nice teacher "

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 16/9/2013 t/m 17/9/2013

"Bang for the Buck, fast paced & covers all the ground"

Annoniem  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 16/9/2013 t/m 17/9/2013

"Very nice training and had a very nice week, thank you Firebrand!!"

Annoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 9/9/2013 t/m 13/9/2013

"The course is very insightful,but at the same time very fun. Although you need some knowledge before hand, to help you along your journey to be certified ethical hacker."

Annoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 9/9/2013 t/m 13/9/2013

"In een beste tijd to the point en gefocused gewerkt naar het beheersen van de stof die nodig is om zowel foundation als practitioner examen af te kunnen leggen. Een voorbereiding word gevraagd door Firebrand en is ook echt nodig."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/6/2013 t/m 15/6/2013

"Good Training en very good and experienced trainer/ instructor."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 2/9/2013 t/m 4/9/2013

"A big amount of information has been brought to me in and understandable way on a very short time. I would recommend it."

Annoniem  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 2/9/2013 t/m 3/9/2013

"Learnt a lot in short time, in a great atmosphere. "

Annoniem  -  PMI Certified Associate in Project Management (CAPM®) (5 Dagen) 5/8/2013 t/m 9/8/2013

"Good course to prepare for pmp exam. Nice balance in going through the content and test your knowledge via set of test questions. "

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 5/8/2013 t/m 9/8/2013

"Intensive but focused course, which enables you to learn a lot in a short period."

Annoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 29/7/2013 t/m 2/8/2013

"Very instructive 5 days, guaranteed to provide an excellent Process Improvement understanding."

Annoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 29/7/2013 t/m 2/8/2013

"Don't lose time by struggling on your own. Professional training saves you time, energy and a lot of worries."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 29/7/2013 t/m 31/7/2013

"Heavy but efficient."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 29/7/2013 t/m 31/7/2013

"Snel en goed Prince2 leren, intensief maar een super methode."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 29/7/2013 t/m 31/7/2013

"Very intensive training, but great if you just want to get done with the topic during 3 to 5 days."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 22/7/2013 t/m 24/7/2013

"The logistics, service, accommodation, course material; everything is well organised and complete. Really nice place (in Guldenberg), nice quiet surroundings; Firebrand has chosen a good location for their course. The course itself was fast paced and attention grabbing and gripping (CEH). Entertaining Instructor."

Annoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 8/7/2013 t/m 12/7/2013

"Hard but rewarding"

Annoniem  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 8/7/2013 t/m 10/7/2013

"Great teacher, who practices what he preaches!"

Richard Allison, Gekko  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 15/7/2013 t/m 16/7/2013

"Een prima mogelijkheid om in een kort tijdbestek Prince2 te volgen en het diploma te behalen."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 6/5/2013 t/m 8/5/2013

"Een zeer postitieve ervaring, alles is goed geregeld en de trainer was altijd bereid je vragen te beantwoorden. Je leeft hier echt voor de cursus dwz je staat er mee op en tijdens ontbijt begint het al en je stopt pas als je ogen dicht gaan bij het slapen. Zeer goede manier om kennis op te doen. Veel theorie maar ook wel Hands On!"

CG, Veiligheidsregio Kennemerland  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 9/6/2013 t/m 16/6/2013

"Thuis studeren had me twee keer zoveel tijd gekost. Op de cursus kon ik me erg goed concentreren op de stof en zo ook mijn certificaten behalen in een zeer korte tijd."

Marc van Berkel, Linfosys  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 9/6/2013 t/m 16/6/2013

"Prima docent, fijne locatie, maar erg intensief."

MV  -  Microsoft MCSE: SharePoint 2013 (6 Dagen) 10/6/2013 t/m 15/6/2013

"Its always great to be busy with SharePoint for a full week. All my goals are completed and got a very good understanding, learned a lot and cannot wait to start using this best practices in my daily work. Very good teacher with a lot of experience, from different kind of businesses."

Annoniem  -  Microsoft MCSE: SharePoint 2013 (6 Dagen) 10/6/2013 t/m 15/6/2013

"Firebrand gaat voor het doel van de cursist: kennis op doen die in praktijk gebracht kan worden. Ze doen dat, ondanks de zeer korte opleidingsduur, in een voor de cursist haalbare tijdsspanne."

Peter Berends  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/6/2013 t/m 7/6/2013

"Leerzame training, goede coach!"

I.M.  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/6/2013 t/m 7/6/2013

"Prima training, fijne trainer, inhoud goed afgestemd op verwachtingen, rustige omgeving. Aanrader voor snel en effectief leren."

Johan Broekhuizen, Lifeline Interim Management  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/6/2013 t/m 7/6/2013

"Uitstekend resultaat-gericht accelerated learning concept in een rustige omgeving met een ervaren docent."

KL  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 30/5/2013 t/m 31/5/2013

"Leuk concept op een leuke locatie. Heel wat extra mogelijkheden omdat cursisten en de docent op dezelfde locatie verblijven. "

HD  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 30/5/2013 t/m 31/5/2013

"Prima afgeschermde lokatie waarin de focus alleen ligt op de training"

Wil Pieneman  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 30/5/2013 t/m 31/5/2013

"When time is expensive, you get worth for your money on these bootcamp trainings. Never ever had class from 8 AM till 9 PM before. I enjoyed every minute of it thanks to the excellent teacher."

Johan Sleeckx, SoIT  -  ISACA CISA Certificering (3 Dagen) 27/5/2013 t/m 29/5/2013

"Intensieve training, lange dagen, erg veel stof voor drie dagen, uistekende docent. Prachtige locatie, uitstekend eten, eenvoudige kleine kamer. Samenvattend: een prima training!"

D.P.  -  ISACA CISA Certificering (3 Dagen) 27/5/2013 t/m 29/5/2013

"Het concept van een bootcamp krijgt een heel nieuwe dimensie bij Firebrand. Kwalitatief en inhoudelijk een ruime voldoende."

T.V.  -  ISACA CISA Certificering (3 Dagen) 27/5/2013 t/m 29/5/2013

"Veel stof in een korte tijd kunnen verwerken door de kennis en ervaring van de docent."

Jack van der Goes  -  ISACA CISA Certificering (3 Dagen) 27/5/2013 t/m 29/5/2013

"The CEH course provided an excellent insight and the course delivery ensured the more in depth topics were presented in a easy to understand way."

Annoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 13/5/2013 t/m 17/5/2013

"Firebrand makes studying easy "

Hans Rattink, Onsight Solutions BV  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 13/5/2013 t/m 19/5/2013

"Very intresting boot camp approach"

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 13/5/2013 t/m 19/5/2013

"Good, comprehensive training with a personal touch."

R.M  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 13/5/2013 t/m 19/5/2013

"De trainingsmethode die Firebrand hanteert is een uitstekende manier om je alleen op de dingen te kunnen concentreren waar je voor gekomen bent. De lokatie, de manier van lesgeven helpen je enorm om niet afgeleid te worden van het lesmateriaal. De trainer(s) zijn erg gemotiveerd om de kennis over te brengen en je klaar te stomen voor een eventueel examen. Het was een zware week, maar wel een ontzettend nuttige week. Dankzij de opzet van de cursus en de ondersteuning van Firebrand mag ik vanaf nu de titel PMP gebruiken. "

Jasper de Jong, Trelleborg AB  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 22/4/2013 t/m 26/4/2013

"Goede cursus met uitstekende docent."

D.G., Weasler  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 13/4/2013 t/m 17/4/2013

"Tsunami van informatie en leerstof komt over je heen. Voorbereiden op het assimileren, zeg maar opslorpen, van al deze kennis is een vereiste indien het lang geleden is dat je op de schoolbanken zat. Maar het is een reuze ervaring. Een belevenis en je honger wordt gestild."

Annoniem, VSOA Defensie  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 7/4/2013 t/m 14/4/2013

"- Tempo ligt erg hoog, de zaterdagavond (niet inbegrepen bij de 8 dagen) is dan ook zeer nodig. - Kom met genoeg kennis! - Kom met een goede motivatie!"

Rob de Haan, Van Dam ICT  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 7/4/2013 t/m 14/4/2013

"Heldere duidelijke cursus met interessante praktijkvoorbeelden en direct toe te passen in je eigen omgeving. "

Frank Kramer  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 8/4/2013 t/m 12/4/2013

"Focus! De mogelijkheid om je volkomen te focussen maakt het een uitermate manier om kennis op te doen, terwijl de impact op je huiselijke leven en werkomgeving wordt beperkt tot één week."

Ronald Timmerman, NCCW BV  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 8/4/2013 t/m 12/4/2013

"The knowledge of both the Lean and Six Sigma theory is explained in a very clear way. This knowledge is essential for any organization that want to improve efficiency, effectiveness and quality. "

Annoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 8/4/2013 t/m 12/4/2013

"Super formule, goede locatie, super docent."

Peter Van Damme, PVD-Engineering  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 8/4/2013 t/m 12/4/2013

"This course was one of the most intense, yet effective ways of learning new skills. 12-hour full-day sessions may sound scary, but the combination of theory, exercise and discussion around relevant topics make it very worthwhile to work in this way."

D.K  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 25/3/2013 t/m 27/3/2013

"The Scrum Master course is a good course to get to know the basics of Scrum. I like the exercises. "

Peter Krischel, Trans-Atlantic Consulting Group BV  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 25/3/2013 t/m 26/3/2013

"Everything is ok"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 18/3/2013 t/m 20/3/2013

"I highly recommend Firebrand CISSP training to anyone who wants to gain expertise of interaction security issues and solutions."

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 11/2/2013 t/m 17/2/2013

"Hard time but the result was worth it"

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 11/2/2013 t/m 17/2/2013

"In drie en een halve dag hard studeren Prince2 Foundation en Practitioner halen vind ik een erg goede investering. Prince2 ga je pas snappen met het Practitioner deel. Het geleerde kan ik goed toepassen in de projecten die ik doe. Prima docent, locatie en verzorging. "

Michael Sikkema, PerfICT Consulting  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 28/1/2013 t/m 30/1/2013

"Een goede manier van snel, goed, gecertificeerd te worden in een rustige omgeving."

Edwin Hendriks, Thomas cook  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 28/1/2013 t/m 30/1/2013

"I like the excellent duration of the course. Its much better than spending several evenings over a few weeks span"

Jeroen U.  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 28/1/2013 t/m 30/1/2013

"Goede training met duidelijke leerstof, wel hard werken om alles te kunnen toepassen."

Murphy  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 28/1/2013 t/m 30/1/2013

"Zeer intensieve cursus, maar blijft ten alle tijden goed te volgen. Deze cursus heeft mij echt alle ins and outs van Prince2 bijgebracht."

Wouter  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 28/1/2013 t/m 30/1/2013

"Professioneel, goede materialen"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/1/2013 t/m 23/1/2013

"Clear and good training, learned a lot!!"

Steven  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/1/2013 t/m 23/1/2013

"Great teacher, learned a lot and had a good team! Really good way of learning."

Marloes Rutten, SplitVision  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 20/1/2013 t/m 27/1/2013

"Het is niet gemakkelijk, je krijgt erg veel informatie tegelijk maar met de juiste instelling is het zeker te doen. De MCSA 2012 cursus is zeer de moeite waard en ik kan deze methode en de accomodatie zeker aanbevelen!"

Marc Willemsen, EIC BV  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 20/1/2013 t/m 27/1/2013

"An Intense experience,completly worth it!!"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/1/2013 t/m 23/1/2013

"Speed is a feature"

Sjoerd  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/1/2013 t/m 23/1/2013

"Zorg ervoor dat je de SCRUM guide krijgt en bestudeer deze zeer goed. Neem hem meerdere keren door. Het helpt je om de examenvragen op de laatste dag te beantwoorden. Zo heb je genoeg tijd om tijdens de training je te concentreren op wat er niet in de SCRUM guide staat, maar wel van belang is voor de succesvolle introductie van SCRUM in je organisatie. Er zitten namenlijk behoorlijke gaten in SCRUM en zolang je jezelf dat beseft kan je toch goed werken met SCRUM en als SCRUM Master laten zien wat je kan. "

Rene de Ruyter, De Ruyter ICT Consulting  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 17/12/2012 t/m 18/12/2012

"De trainer geeft een zeer overzichtelijke en tevens prettig humoristische inkijk in de essenties van Scrum. Gebaseerd op brede IT en projectmanagament ervaring met een gezonde dosis realisme t.a.v. wat de betere en minder goede aspecten zijn van Scrum. "

Joost van der Schoot, VD SCHOOT BV  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 17/12/2012 t/m 18/12/2012

"Geweldige cursus. Geweldige groep. Geweldige instructeur. Een echte aanrader! "

Henk Boskamp, Prentab-ict  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 10/12/2012 t/m 12/12/2012

"Goede en krachtige training!"

Chris Carremans, EASI / Appligen  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 4/11/2012 t/m 11/11/2012

"Je moet met de juiste instelling naar de training komen. Je moet na de lesuren, nog willen studeren, en dat maakt het kei-hard, want "Alle beetjes helpen" Jezelf kalmeren doe je met deze zin: "2nd shot" Superbekwame instructor. Combineert hard studeren met hard lachen. Goede situatievoorbeelden helpen enorm."

Antonio Vanhove  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 4/11/2012 t/m 11/11/2012

"Dit was een zeer intense en vermoeiende week maar de hoeveelheid nieuwe inzichten die je zelfs na jaren praktijk nog opdoet, is enorm. Daarom vind ik dit nog steeds de beste voorbereiding voor kennis en examen over de 10 CISSP domeinen."

Kristof Lamont, EUROCONTROL  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 29/10/2012 t/m 4/11/2012

"Goede stevige training, waarvoor goede voorbereiding noodzakelijk is, want het tempo is hoog."

Carin Pipers  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 22/10/2012 t/m 24/10/2012

"Efficiente cursus met een zeer ervaren docent"

Maarten  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 22/10/2012 t/m 24/10/2012

"Snel & goed, prijs/ prestatie top!"

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 22/10/2012 t/m 24/10/2012

"Good and direct information. This is maximum for absorbing information in the period planned."

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 1/10/2012 t/m 5/10/2012

"Very efficient course focusing on the relevant items although challenging sometimes"

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 1/10/2012 t/m 5/10/2012

"Excellent training with lots of info in short period"

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 1/10/2012 t/m 5/10/2012

"Direct, to the point, well explained"

Annoniem  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 1/10/2012 t/m 5/10/2012

"Dit opleidingstraject biedt een aantal dagen pure focus en goede discussies. Prima om na jaren ervaring nog eens stil te staan bij de theorie !"

Markus Lijklema, zelfstandig  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 17/9/2012 t/m 19/9/2012

"Ontzettend goede powertraining! Een echte aanrader, als je degelijk en snel je ervaring om wil zetten in een certificering op zowel Foundation en Practitioner niveau."

Theo Overboom, MagicTree  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 17/9/2012 t/m 19/9/2012

"Je heb wel vooraf een fundament van kennis nodig. Het is heel intensief, 13 uur per dag 13 dagen lang. De trainer was uitstekend."

Annoniem  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) 9/9/2012 t/m 21/9/2012

"Read the manual, follow the course, pass the exam."

B.W  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 17/9/2012 t/m 19/9/2012

"Haast en spoed werkt hier wel goed!"

David Verbruggen, X quiz IT  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 17/9/2012 t/m 19/9/2012

"Speedy course with an excellent teacher, which helps you to really understand the principles of Prince2."

Jeroen Van Meerkerk, ICT asssist  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 17/9/2012 t/m 19/9/2012

"Very intensive method of training given by a very professional experienced trainer. For me it was a very succesfull formula, Thank you!"

J.V, Pulse Business solutions  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/9/2012 t/m 7/9/2012

"I was delighted to be in this course of Firebrand and learned a lot from the trainer, who is verry much commited and patient, explains every point, if necessary, not only based on theory but own experience."

Annoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/9/2012 t/m 7/9/2012

"The course has a very well experienced and friendly trainer, who explains everything very well."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/8/2012 t/m 15/8/2012

"Good quality training"

Wendy Oolbekkink, Accenture  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 13/8/2012 t/m 17/8/2012

"This course is very intense. At first all the information seems to much to apprehend, but at day 3 it will come together. And above all it is very interesting and fun."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/8/2012 t/m 15/8/2012

"Good training, pleasant small setting"

Barbara van de Berg, Sectra Benelux  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/8/2012 t/m 15/8/2012

"An intensive course with fast pace, effective and focus on purpose."

Georgios Mastorakis, Onbekend  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/8/2012 t/m 15/8/2012

"As a developer in the heart, I found it very usefull and even doable."

Martijn Hoekstra, NCR  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/8/2012 t/m 15/8/2012

"Its hardwork and long days but you will be prepared for the exam. This way learning is an experience."

René Beije  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) 8/7/2012 t/m 20/7/2012

"Resultaten behaal je door zelf te ondernemen en kansen te pakken. Ervoor gaan betekent inspannen tot het uiterste. Niet wegschrikken voor zeven dagen intensief studeren. Mij ligt dit concept goed. Ik hou ervan om in korte tijd resultaat te zien in plaats van een jaar te moeten doen over een cursus en daar wekelijks mijn tijd voor vrij te maken."

Tristan Jager  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) 8/7/2012 t/m 20/7/2012

"Perfecte training, perfecte docent, perfecte locatie in de benelux. Vriendelijke medewerkers. Veel studie, maar dat is ook de bedoeling :)"

Jesper Plass, Ploegam BV  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) 8/7/2012 t/m 20/7/2012

"Training is voor doorzetters, heeft een strakke planning en zit vol met tip & trucs om te dealen met de Microsoft examens. Als je nog geen ervaring hebt met een bootcamp, kun je hier alles ervaren ..."

Jan Blom, ICT First  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 (8 Dagen) 8/7/2012 t/m 15/7/2012

"Uitstekend concept en zeer goede trainer, maar héél zwaar!"

Robert Kriekaard, KBS Bedrijfsondersteuning  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 (8 Dagen) 8/7/2012 t/m 15/7/2012

"Ik heb nog nooit iemand zien met zo veel kennis van Microsoft (en dat is nog niet eens het enigewaar in hij les geeft). De manier van les geven is heel goed. Beste instructeur ooit! In 7 dagen tijd meer geleerd dan 1 jaar op school."

Freddy Jeurissen, nvt  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2008 & MCITP Enterprise Administrator (13 Dagen) 8/7/2012 t/m 20/7/2012

"Intensieve maar prettige manier om snel en to-the-point Prince2 Practioner gecertificeerd te kunnen worden. Om resultaat te behalen is een goede voorbereiding wel essentieel. Dat in combinatie met de uitstekende faciliterende rol van van de trainer is resultaat gegarandeerd. Aanrader !"

Mark van Buuren, icks IT services  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 18/6/2012 t/m 20/6/2012

"Ik vond de instructeur echt geweldig!!! Hij legt alles heel goed uit...heeft goede structuur en herhaalt elke dag goed en efficient wat we hebben gehad. Ik ben zeer tevreden met de kennis die ik heb opgedaan en de wijze waarop de instructeur dit aan mij heeft kunnen overbrengen. "

Vanessa Engelhart, EQIP Consultancy  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 9/6/2012 t/m 13/6/2012

"Excellent trainer, manages through the use of different tools and presentation media, to convey a very dense and rich content very efficiently, while always maintaining clarity of the total picture. The trainers extensive experience also helps to always illustrate the wide variety of topics."

Bernhard de Pauw Gerlings  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 4/6/2012 t/m 8/6/2012

"Heb veel opgestoken. Kan de lean methode na deze training ook direct toepassen in onze organisatie. "

T.K.N. VU, Organytel bv  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 4/6/2012 t/m 8/6/2012

"Intensieve maar zeer leerzame training. Omdat het intern is, is het erg effectief. Verblijf is basic, maar prima. "

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/5/2012 t/m 23/5/2012

"Goed concept en een zeer goede trainer. Drie intensieve dagen waarbij de uitleg geen moment vermoeiend was. Trainer is in staat de stof boeiend te brengen en je zonder moeite bij de les te houden."

Han Slotman  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/5/2012 t/m 23/5/2012

"Locatie is ideaal voor een geconcentreerd training. Midden in de natuur, rustig zonder afleidingen. Goed eten en verzorging. Trainer was competent en behulpzaam. Training faciliteit prima. "

Jan Spengler  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"De driedaagse Prince2 Foundation en Practitioner training heb ik als zeer positief ervaren. Niveau en tempo is hoog maar te doen, o.a. door ervaren trainer en kwaliteit cursusmateriaal. Accomodatie is goed en in bosrijke omgeving."

Feije Kooistra  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"It was great experience. Excellent support all the way through."

Adjaikumar Janglie  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"Intensief, leerzaam, zinvol!"

Hans Aarts, Philips  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"Deze cursus is gegeven door een zeer ervaren docent die ook ondernemer is. Vanuit dat perpectief was het een leerzame en nuttige opleiding. Zekere aan te raden als je weinig tijd hebt en ook ondernemer bent."

Emile Meulemans, Assgai BV  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"De Prince2 cursus is een waardevolle project management cursus. Het heeft mij extra tools gegeven om projecten in de toekomst aan te pakken. De practitioner direct na de foundation is goed, daar de leerstof dan nog vers in je hoofd zit. Het is wel raadzaam vooraf aan de cursus de stof van de 7 themas goed door te nemen, want de hoeveelheid van de leer/lees-stof is groot en de cursustijd is vrij kort. "

pascal bemelmans  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/4/2012 t/m 25/4/2012

"In een paar dagen met full focus op de inhoud, om zo maximaal voorbereid te zijn. Met een heerlijk vlot tempo alle onderwerpen met voldoende diepgang aandoen, biedt voldoende vertrouwen om het examen in te gaan. Uitstekende locatie om maximaal te kunnen concentreren."

Leendert Bijnagte  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 26/3/2012 t/m 30/3/2012

"Intensieve training waarbij theorie afgewisseld wordt met praktijkervaringen van de trainer en opdrachten. Ben erg tevreden en zou deze training zeker aanraden."

Catherine Lorraine Tjon A Tham  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 5/3/2012 t/m 9/3/2012

"In 3 dagen tijd krijg je een hoop informatie te verwerken. Na het volgen van de training is het van belang dat je de theorie in de praktijk gaat brengen. Anders verwatert het. Ermee aan de gang gaan is belangrijk. "

Rens Maassen, ASR Vastgoed  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 12/3/2012 t/m 14/3/2012

"Snelle, efficiënte training waarbij je mag kiezen tussen klassikale aanpak of zelfstudie. Werkte voor mij het best. Dat je op 3 dagen beide certificaten halen heb ik nergens elders gevonden, en ik vond het een zeer goede investering. Ik had zelfs vooraf niks kunnen voorbereiden, en ben toch in één keer voor beide examens geslaagd - ongetwijfeld ook door de rijke trainingservaring de instructeur!"

Hugo Demets  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 12/3/2012 t/m 14/3/2012

"De driedaagse accelerated Prince2 training dompelt je helemaal onder in de materie. Op onnavolgbare wijze krijg je eerst de stof onder de aandacht gebracht en daarna wordt er aan de hand van proefexamens alles herhaald. Zoals altijd is voorbereiding 90% van het succes, maar je kan zeker op Firebrand vertrouwen voor die andere 10! Drie onvergetelijke dagen en (korte) nachten, uiteindelijk beloond met een Prince2 certificaat. Dank je instructeur, dank je Firebrand."

Martin Maes  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 12/3/2012 t/m 14/3/2012

"Het hoge tempo en de lange dagen leggen een grote druk op de kandidaat, maar het is alleszins de moeite waard. De cursusleider is een zeer ervaren trainer met een hele grote praktijk ervaring."

Henk Willeboordse, ModuSpec Engineering  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 12/3/2012 t/m 14/3/2012

"Inspirerende training. Intens door het uitvoeren van een case studie die in de avonduren uitgewerkt moet worden. "

JJ  -  Six Sigma Green Belt & Black Belt (10 Dagen) 10/3/2012 t/m 19/3/2012

"Goede methode om veel basiskennis te verwerven in een korte periode. Goede trainier. Biedt goede basis om theorie over lean-sixsigma eigen te maken, middels cases oefenen. "

Marianne van kempen, Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 5/3/2012 t/m 9/3/2012

"Uitstekende training met een uitstekende trainer. Het materiaal bevat de juiste mix van theorie en oefeningen, aangevuld met de vele praktijkvoorbeelden, ervaringen en illustraties van de docent. Het potentieel zware traject van 5 intensieve dagen zijn op deze manier uitstekend door te komen op leerzame en plezierige wijze."

Tom Mensink, Info Support  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 5/3/2012 t/m 9/3/2012

"Vond de cursuslocatie prima. Voldoende geoutilleerde cursusruimte en het eten en drinken waren voldoende en uitstekend. Training werd verzorgd door goede, kundige en prettige docent. Een eventuele andere opleiding zou ik zeker weer op vergelijkbare wijze willen doen."

Ed Heerebout, EPCM bv  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Mooi compact in beperkte tijd Ideaal voor professionals met beperkte tijd effectieve en effieciente training."

Wim Cornelisse, eigen organisatie  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Ik heb vele jaren projectmanagement ervaring maar nooit de tijd/moeite genomen om me te certificeren. Voornamelijk omdat ik er de tijd niet voor vrij kon of wilde maken. De Firebrand training geeft je de mogelijkheid om met een intensief programma van slechts drie dagen je voor Prince2 Practitioner te certificeren. Andere spoed training nodig? Als Firebrand betreffende training verzorgt zal ik dit instituut zeker weer overwegen. "

Jaco Koppelaar, choice4u  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"De cursus was erg praktisch en fast-paced. Alle topics zijn goed doorgenomen met de focus op de juiste zaken. De Instructor kwam in veel gevallen met levendige voorbeelden."

Annoniem, Accenture  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 13/2/2012 t/m 17/2/2012

"Aanrader!"

Martin Hubert, AS Watson  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 13/2/2012 t/m 17/2/2012

"De Firebrand Training voor PMP Certificering is een intensieve training die mij heeft geholpen om me de benodigde leerstof in vier dagen tijd eigen te maken, met (hopelijk) een succesvolle certificering op dag vijf tot gevolg."

Peter van der Heijden, Accenture  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 13/2/2012 t/m 17/2/2012

"Met een groep goed gemotiveerde cursisten gedurende 3 dagen hard aan de slag met een ervaren trainer die het materiaal in goed perspectief weet te plaatsen. Dat was een effectieve en leerzame ervaring waarbij ik het gevoel heb gehad alles eruit te hebben gehaald wat erin zit. "

Martin de Kort  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Groot voordeel is de korte duur van de cursus. Verder een duidelijk verhaal."

jan lamain, TSSU  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Uitstekende cursus in een relatief hoog tempo. Voorkennis is wel gewenst en de pre-cursus opdracht is dan ook wel een voorwaarde. Zeer gemotiveerde groep cursisten die uiterst serieus, maar in een goede sfeer, met elkaar omgingen. Een cursusleider die de groep zeer goed aanvoelt. Een absolute aanrader."

Ed van Dijk  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Drie dagen volledig ondergedompeld in Prince2 terminologie en methodieken is heftig, maar meer dan de moeite waard. In alle opzichten een goed verzorgde cursus."

Ben Steenwijk, 4Focus Interim Management  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 30/1/2012 t/m 1/2/2012

"Zeer leerzaam, veel inhoud en handson. Een leraar die vanuit de praktijk en ervaring spreekt. Wel hele lange dagen."

PB, Gemeente Maastricht  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 6/2/2012 t/m 10/2/2012

"Een cursus met veel praktijk. De docent weet de materie goed over te brengen en geeft voorbeelden uit de praktijk. "

Marco Hermans, Gemeente Maastricht  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 6/2/2012 t/m 10/2/2012

"Geweldig, praktijk gerichte opleiding met een zeer ervaren docent. Zeker aan te bevelen voor de techneuten tussen ons."

Annoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 6/2/2012 t/m 10/2/2012

"Zeer gedreven instructeur met gedegen ervaring uit de praktijk. "

Bert-Jan van der Burg, Van Houtum BV  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 6/2/2012 t/m 10/2/2012

"De training is goed praktijkgericht maar zorgt ook dat de theorie voldoende belicht wordt om het examen te kunnen maken. "

Arjan Otting, Duproc BV  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 21/11/2011 t/m 25/11/2011

"De training is goed praktijkgericht maar zorgt ook dat de theorie voldoende belicht wordt om het examen te kunnen maken. "

Arjan Otting, Duproc BV  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 21/11/2011 t/m 25/11/2011

"Mits de nodige pre-course voorbereiding, is dit een uitstekende formule. Zeer goede instructeur. Fijne locatie. Kleine, interactieve groep."

Wouter Cortebeeck, CW Logistics  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/11/2011 t/m 23/11/2011

"De intensieve drie dagen zijn een prima manier om snel het Prince2 certificaat voor zowel foundation als practitioner te behalen. Zo kun je weer snel aan het werk. Let op: denk er niet te lichtzinnig over. Je moet flink aan de bak, maar dat is het waard."

Bart Baadenhuijsen  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 21/11/2011 t/m 23/11/2011

"De intensieve training, maakt het een bijzondere en zeer leerzame ervaring. Door alle tijd die je in een dag kunt krijgen met een onderwerp bezig te zijn is de kennisoverdracht enorm. Zeer ervaren trainer die de lesstof perfect beheerst en kan aanvullen met praktijk ervaring en daarnaast ook zeer aangenaam mens is maakt de ervaring onvergetelijk."

Pieter Borst  -  Microsoft MCTS / MCPD SharePoint 2010 Developer (7 Dagen) 10/10/2011 t/m 16/10/2011

"Voor het eerst heb ik een cursus mogen volgen. Gelukkig voor mij is dit gebeurd onder de Firebrand vlag. 7 zeer intensieve dagen met aan het eind het gevoel dat je echt iets geleerd hebt. De instructeur heeft veel moeite gestopt in het aantrekkelijk maken van de slides + persoonlijke aanpassingen hierdoor is de ervaring uitermate positief."

Ronald van Meer  -  Microsoft MCTS / MCPD SharePoint 2010 Developer (7 Dagen) 10/10/2011 t/m 16/10/2011

"PRINCE2 in just three days. At first I was very sceptic but the intensive and information packed training proved me wrong! I'll recommend this course to anyone who wants to get certified in the shortest time possible. Why spend two weeks if three days will suffice?"

Chris Rauws, Utrecht University  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 25/11/2013 t/m 27/11/2013

"Firebrandtrainings are perfectly suited to gain a huge amount of theoretical and practical knowledge within a minimal timeframe."

Markus Altmeier  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 30/9/2013 t/m 4/10/2013

"I attended the Prince2 practitioners training at Firebrand. The pre-exam guide was concise and very valuable learning aid. The staff was friendly, the teacher experienced+insightful and the participants stimulated learning. A good experience overall."

Annoniem  -  APMG PRINCE2® Foundation & Practitioner (3 Dagen) 25/11/2013 t/m 27/11/2013

"I loved the set up of the course, the enthusiasm of the tutor and the rest of the group. Furthermore the facilities were very conducive for this type of course. "

W.F.  -  PMI PMP® Certificering (5 Dagen) 30/9/2013 t/m 4/10/2013

"Firebrand communicate well through each phase of the training. I.e. purchasing the course, preparing you for the course, the actual course and course completion. This is useful in knowing what is expected of you and when."

Scott Thomson  -  The Open Group TOGAF® 9.1 Certification - Level 1 & 2 (3 Dagen) 14/10/2013 t/m 16/10/2013

"Efficient, no fuss, friendly. "

Annoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 12/8/2013 t/m 18/8/2013

"Firebrand : The fastest way to learn. Great team and very helpful."

Annoniem  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 (8 Dagen) 9/6/2013 t/m 16/6/2013

"I really enjoy the Firebrand training format. The trainer was passionate and knowledgeable about the material he was teaching."

Arjen Post  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 8/7/2013 t/m 12/7/2013

"The CEHv8 Firebrand Training was very, very good. Five days non-stop training by an excellent teacher with loads of experience."

Robert Jan van der Burght, Kadaster  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 8/7/2013 t/m 12/7/2013

"Very intensive course, trainer was great."

C.V  -  Scrum Professional Scrum Master (Agile) (2 Dagen) 15/7/2013 t/m 16/7/2013

"Goede opzet van de cursus met een geweldig docent die complexe materie weet te vertalen in begrijpelijke taal en toch diepgang weet te brengen. "

Peter van Luit  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/12/2012 t/m 7/12/2012

"A course thats On Time, On Target, On Quality. Nice!"

Toin Pijnenburg, Gemeente Oude IJsselstreek  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/12/2012 t/m 7/12/2012

"The instructor provided a wonderful balance between education and entertainment, ensuring an enjoyable learning expereince, whilst displaying real credibility through real life examples and expereince."

stephen francis  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 3/12/2012 t/m 7/12/2012

"Great course that fits in the needs of intensive an continuous training from professional experts. The format offers the possibility to get knowledge but has the least impact on available work - billable time."

Robert Bals, sevenhorses  -  ISO 27001 Lead Auditor (3 Dagen) 29/10/2012 t/m 31/10/2012

"If you want to test your IT and TI skills for becoming a security specialist this is the way to start. Be prepared to get on a technical challenging rollercoaster and get inspired with new ideas."

Ronald van Dorp, KPN  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 15/10/2012 t/m 19/10/2012

"Very good training with good instructor. Make sure you prepare well for this training and bring a dictionary."

R.T.  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (7 Dagen) 29/10/2012 t/m 4/11/2012

"The CEHv7 training was lot of fun! Nice hacking and lost of study materials I like it this way!!"

Maurice Janmaat, Ordina  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 15/10/2012 t/m 19/10/2012

"Fine, quick and accurate instructor with very up to date knowledge. Training facilities are fine: small room, good food, nice surroundings."

N.B  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH v8) (5 Dagen) 8/10/2012 t/m 12/10/2012