Beoordelingen

Wereldwijd heeft Firebrand in haar 10-jarig bestaan al 67.286 studenten opgeleid! We hebben ze allemaal gevraagd onze versnelde opleidingen te evalueren. De laatste keer dat we onze resultaten analyseerden, bleek 96.67% ons te beoordelen als ‘boven verwachting’

""

Anoniem, QAD  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 28/5/2018 t/m 1/6/2018

"A great training, driven by a very knowledgeable and experienced trainer. The content of the training is well balanced and build up. All key areas of PMBOK are addressed as well as information about the exam content and exam applying process. On top of the training, the provided pdf-files and other digital available materials are a great asset and really helps to prepare you for the exam. Finally the learning portal is a very user friendly tool to see were you are with your knowledge build up."

Anoniem, QAD  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 28/5/2018 t/m 1/6/2018

"Intensive, focused and effective. Days are long, but managable. The Instructor is very helpful and approachable. His knowledge level of the topic is pro, period."

Jan Nakolinna, Boliden Kevitsa  -  Microsoft MCSA: SQL Server 2016 - Database Administration (6 Dagen) 28/5/2018 t/m 2/6/2018

"The speed is pretty fast and days could be a few hours shorter. But still nice and fast way to do the training."

Pasi Angeria  -  Microsoft MCSA: SQL Server 2016 - Database Administration (6 Dagen) 28/5/2018 t/m 2/6/2018

"The course gave me the confidence to put further applied knowledge into my day to day workload. I feel it has opened a level of awareness that I had not tapped into before."

Jordan Aimakhu, Beumer Group  -  Project Management Institute (PMI)® Scheduling Professional (PMI-SP)® (3 Dagen) 30/5/2018 t/m 1/6/2018

"Training with Firebrand was effective and a pleasure. Good accommodation, great trainer, well organised and clear communication."

A.P., 50five  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 28/5/2018 t/m 30/5/2018

"Every serious project manager (certified or not) should attend this training (and exam) on her/his list before 2020!"

Robert Welling, Red Hat  -  Project Management Institute (PMI)® Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® (3 Dagen) 15/5/2018 t/m 17/5/2018

"Excellent training, gained knowledge in short amount of time!"

Markus Schneck, CGI  -  EC-Council Certified Incident Handler (ECIH) (2 Dagen) 8/5/2018 t/m 9/5/2018

"Trained with experienced instructor which added value and could answer questions."

Harald Weiss, CGI  -  EC-Council Certified Incident Handler (ECIH) (2 Dagen) 8/5/2018 t/m 9/5/2018

"The training was well organised. The study materials were very useful, the instructions were very clear, very professional staff. In terms of logistical and other support, the environment was amazing, fantastic food, and very peaceful. Above all, the trainer was very professional, friendly and on top of his subject. I loved it!"

Abubakar Koroma  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 23/4/2018 t/m 25/4/2018

"The training was clear and a good understanding of business. "

Ola Ajannaku, zzp  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 23/4/2018 t/m 25/4/2018

"The CDPO training was a very comprehensive, given by an experienced instructor who provided the right tools to implement GDPR in your organization and how to perform your role as a DPO."

Robin Sukel  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 23/4/2018 t/m 25/4/2018

"Firebrand is a professional training institute with all things taken care of."

Amit More  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 16/4/2018 t/m 17/4/2018

"Fast paced and effective training! Excellent training facilities. The concept of having an accommodation site in a remote location to enable focusing on training, pays off. "

Saeed Khawaja, CSI Consulting  -  AXELOS MSP® Foundation, Practitioner & Advanced Practitioner (5 Dagen) 9/4/2018 t/m 13/4/2018

""

Anoniem, Projinit IT  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2016 (11 Dagen) 19/3/2018 t/m 29/3/2018

"De cursus was super , aangename lesgever ."

Anoniem  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2016 (11 Dagen) 19/3/2018 t/m 29/3/2018

"The instructor is simply fantastic. "

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 19/3/2018 t/m 24/3/2018

"The CISSP bootcamp is a great way to prepare for the exam. "

Remco Vrolijk, Enso -IT  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 19/3/2018 t/m 24/3/2018

"Bij Firebrand krijg je het volledige packet waarin je volledig kan toespitsen op de cursus en geen zorgen hoeft te maken over cursusmateriaal of andere facetten."

Anoniem  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 14/3/2018 t/m 16/3/2018

"Great training and nice location. We received everything we needed, been answered every question that we had. Overall perfect experience."

M.K.  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 14/3/2018 t/m 16/3/2018

""

Anoniem, clbgroup  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 14/3/2018 t/m 16/3/2018

""

Anoniem, Bayer  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 14/3/2018 t/m 16/3/2018

""

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 10/3/2018 t/m 14/3/2018

""

Anoniem, ENGIE  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 10/3/2018 t/m 14/3/2018

""

Anoniem, RWE  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 10/3/2018 t/m 14/3/2018

""

Anoniem, Wordline  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 10/3/2018 t/m 14/3/2018

"It's a challenge; it will be hard. Wake up eat train sleep repeat and go home with those certificates. "

Kim Coussement  -  Cisco CCNA (Routing & Switching) (7 Dagen) 5/3/2018 t/m 11/3/2018

"The CIPP/E training course has been hugely useful and insightful and enjoyable. The trainer provided excellent insight, as well as practical guidance, whilst keeping the course interesting and the group engaged. This isn't always easy with a regulatory subject."

D.H.  -  Data Protection Certified Information Privacy Professional - Europe (CIPP/E) (2 Dagen) 5/3/2018 t/m 6/3/2018

"The CIPP/E training course has been hugely useful and insightful and enjoyable. The trainer provided excellent insight, as well as practical guidance, whilst keeping the course interesting and the group engaged. This isn't always easy with a regulatory subject."

D.H.  -  IAPP Certified Information Privacy Professional - Europe (CIPP/E) (2 Dagen) 5/3/2018 t/m 6/3/2018

"Good participant guide - helpful, comprehensive, easy to make notes. Knowledgeable teacher. "

Anoniem  -  Data Protection Certified Information Privacy Professional - Europe (CIPP/E) (2 Dagen) 5/3/2018 t/m 6/3/2018

"Good participant guide - helpful, comprehensive, easy to make notes. Knowledgeable teacher. "

Anoniem  -  IAPP Certified Information Privacy Professional - Europe (CIPP/E) (2 Dagen) 5/3/2018 t/m 6/3/2018

"All perfect! "

Ronald Tiquet  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 5/3/2018 t/m 9/3/2018

"Goede training met een leuke mix van praktische oefeningen en theorie en ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De cursus werd gegeven op een interactieve en prettige wijze waardoor Agile werken kon worden beleefd en begrepen."

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 5/3/2018 t/m 6/3/2018

"Great course, very informative, well delivered with passion and belief. Brought to life with good examples. "

Tez Brown  -  ISACA CRISC Certificering (Certified in Risk and Information Systems Control) (3 Dagen) 20/2/2018 t/m 22/2/2018

"Excellent trainer who managed to make the course interesting and enjoyable good examples from his experience. Course material is good. "

Anoniem  -  ISACA CRISC Certificering (Certified in Risk and Information Systems Control) (3 Dagen) 20/2/2018 t/m 22/2/2018

"Excellent course instructor. Subject matter expert in the topic and a great communicator."

J.M.G.C.  -  ISACA CRISC Certificering (Certified in Risk and Information Systems Control) (3 Dagen) 20/2/2018 t/m 22/2/2018

"The PMP course was very well moderated with good course material. There were lots of practical examples and a good insight on how to translate the theoretical knowledge of the book. "

Hans van Belle  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 22/1/2018 t/m 26/1/2018

"Although I feared the intensity of the course, in the end the course is built correctly and allows you to absorb the information you need to be ready to take the exam. "

Etgar Fishel, VMware  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 22/1/2018 t/m 26/1/2018

"Intensive but energizing and super way to prep for the exam. "

Sherlock Hatomi, Technology2Enjoy  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 22/1/2018 t/m 26/1/2018

"Inspired trainer, exam oriented study. Real life experiences and shared to entrance the study. Nice environment and worry-free arrangements to concentrate in the study. "

Ik Yeng Teo, Nexperia  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 22/1/2018 t/m 26/1/2018

"The good thing is that there is nothing to worry about during the week. Just need to work, eat, work again and sleep."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 15/1/2018 t/m 20/1/2018

"The training was really good quality, clear, easy to understand and helpful."

Patrick Kouamo, capco  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 13/1/2018 t/m 15/1/2018

"The trainer was an expert practitioner with rich world experience of the subject matter (and a really nice guy too). The course content was well explained and there was plenty of opportunity and encouragement to explore/discuss the concept. I really enjoyed it!"

Eamonn Mccoy, Info Risk Matters  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 13/12/2017 t/m 15/12/2017

"In depth and intense training over 3 days but well paced and informative. Location was excellent making the best environment to learn in at such a fast pace. The instructor was very knowledgeable and skilled at putting course into a practical real life context. "

Sarah Hollender  -  ISO 27001 Lead Implementer (3 Dagen) 13/12/2017 t/m 15/12/2017

"I have been in many training courses but have never met such an instructor. Very polite, patient, clear, I could ask without hesitation questions as much as I wanted. He makes sure you understand the topic before he goes further. Very professional! You get everything that you need to pass the MS exam. No doubt! Firebrand is definitely a good investment and worth taking it. Many thanks Firebrand team!"

Hamza Kursun  -  Microsoft MCSA: Cloud Platform (7 Dagen) 14/10/2017 t/m 20/10/2017

"I was surrounded with high skill people which forced me to focus on and study hard to pass the exams. It is also a good experience to do networking."

Daniel Ferreira  -  Microsoft MCSA: Cloud Platform & MCSE: Cloud Platform and Infrastructure (Azure) (10 Dagen) 14/10/2017 t/m 22/10/2017

"Zal ik in mijn dagelijks werk kunnen gebruiken"

Anoniem, Engie Electrabel  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 23/10/2017 t/m 27/10/2017

"A fantastic way to learn the dance of lean six sigma. Great trainer which guided me from zero to the top. "

Sytze van der Kooij, H. van der Kooy & Zn B.V.  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 23/10/2017 t/m 27/10/2017

"Training, results and facilitation is extremely good. Never had this experience in a certification training!"

Chris Veltman  -  Data Protection Certified Data Protection Officer - GDPR Compliance (3 Dagen) 9/10/2017 t/m 11/10/2017

"I found Firebrand training and I'm glad I did! The Ethical Hacking Course was a pleasure to attend! Great Course! Great teacher with deep understanding of the course material/information. Nice speed of going through the course, not too fast, not too slow, just right!! Great to be at one location with other students to "live" through the course, talk about it during coffee breaks, lunch and diner times or at the evening at the bar. And lastly at the end of the week the certification!"

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 2/10/2017 t/m 6/10/2017

"Excellent teacher, very good course environment and very good administrative support from Firebrand Nederland."

Christian Suarez, ETRAH  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 31/7/2017 t/m 4/8/2017

"Learning experience to remember for the future with a positive character. The instructor made the group of attendees an actual team. Thanks a lot "

Raquel Lara mardones, Smart Carriers Services  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/7/2017 t/m 28/7/2017

"Great trainer. The best was the small class/group (5 people), making it easier to ask questions"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/7/2017 t/m 28/7/2017

"This is the third course I have done with Firebrand, and the first I have done in Europe. The instructor standards do not change, the Firebrand ethos remains the same and the package as a whole is very good, wherever you take a course."

Matthew Chamberlain, Chamberlain & Co  -  Microsoft MCSA: Cloud Platform & MCSE: Cloud Platform and Infrastructure (Azure) (10 Dagen) 10/7/2017 t/m 18/7/2017

"Excellent trainer and good location but very high paced."

D.vR.  -  Microsoft Architecting Microsoft Azure Solutions (3 Dagen) 17/7/2017 t/m 18/7/2017

"Awesome & intense experience. Boot camp allows for full from on trainer. Facilities at Ruwenberg are well organized."

Rajendra Soebhag  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 3/7/2017 t/m 9/7/2017

"Based on my experiences, the strength with Firebrand are their instructors. They are absolutely top notch. "

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 3/7/2017 t/m 9/7/2017

"Material, hotel and food are well organized and I can focus on studying. Instructor was professional, confident and dynamic."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 3/7/2017 t/m 9/7/2017

"The instructor was excellent - her knowledge and motivation and experience carry the course. Firebrand do a good job of organising the course and supporting the students"

Ben Tyson, Telenor  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 3/7/2017 t/m 9/7/2017

"Excellent training by well qualified instructor."

Anoniem  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 26/6/2017 t/m 27/6/2017

"Great way of presenting and very patient teacher. Always tries to be as clear as possible and giving lots of understandable and real life examples, which makes it way more easy to understand the huge amount of content you get to learn in just two days. "

Dennis Hereman, Inter IKEA Systems B.V.  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 26/6/2017 t/m 27/6/2017

"Very good training, given by very experienced trainers with lots great examples. Intensity is wonderful, in 5 days " the coin drop"' and makes it stick for life. "

Robert CLEMENS, -  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"Firebrand zorgt voor een echt verhaal in de opleiding, waardoor de kennis beter begrepen en onthouden wordt. Dit zorgt voor een aangenaam verblijf in een mooie en rustgevende omgeving. Alvast bedankt hiervoor "

Philippe Stuyts, AJP Efficiency  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"This training will be very usefull for me as a business analyst. Michiel is a true expert with Six Sigma MBB and Silver Belt experience he gained working for large companies. His method of teaching is very good. Highly recommended!"

Jeroen Van Gastel, Eurofins  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"The green belt training was very good. Organization was great, location very good. The combination of the above makes it for me the preferred training organization."

Alfred Gieltjes, Agilent Technologies  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"Opleiding was intensief en daardoor efficient en effectief. Door intern te gaan is er veel gelegenheid om ervaringen te delen. "

CvD  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"Ik vond het zeer leerrijk, en ik zie zeker added-value voor collega's van me."

Kjell Moreels, Melexis  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/4/2017 t/m 28/4/2017

"Als je wilt slagen kies dan voor Firebrand"

Annelies Diepering-Bohlken, Gepassioneerde eindgebruikers  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/4/2017 t/m 25/4/2017

"Een aanrader, ik heb heel wat geleerd in 48 uur !"

Marco Kenson, GCO (Global Conference Organisers) B.V.  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/4/2017 t/m 25/4/2017

"Yes Firebrand training is very good and gives us lot of information regarding scrum development and implementation."

Makarand Gharat  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/4/2017 t/m 25/4/2017

"doelgericht en inhoudelijk sterk"

thijs van stuivenberg, Wey management consultancy  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/4/2017 t/m 25/4/2017

"Ik kan deze training bij Firebrand van harte aanbevelen. Het is een goede opzet, interne training in een hotel waar je 3 dagen verblijft. Overdag uitleg en in de avonduren de proefexamens doen. Zeer intensief, maar als je het haalt ben je wel in 1 keer van af."

Anne Mooibroek, Zelfstandig  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 10/2/2017 t/m 12/2/2017

"Locatie en faciliteiten zijn top!"

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 15/2/2016 t/m 21/2/2016

"Gedurende 5 dagen wordt je ondergedompeld in de wereld van lean six sigma. Je begrijpt de logica en past automatisch de correcte tools toe"

Mirella Van Wesemael  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 15/2/2016 t/m 19/2/2016

"The training was very comprehensive and covered a wide range of CEH topics. The instructor was very knowledgeable and able to relate the material in a way which was understandable. Overall great course!"

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 1/2/2016 t/m 5/2/2016

"The amount of knowledge the trainer brought to us in one week was simply amazing. At times I did not get where his energy kept coming from. I dont think you can ask for much more. Well done! I learned a lot, and I learned a new way of thinking!!"

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 25/1/2016 t/m 29/1/2016

"Cursus geeft een zeer goed overzicht van wat er mogelijk is op het gebied van Hacking."

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 25/1/2016 t/m 29/1/2016

"De instructeur had veel praktische ervaring dat zeker een meerwaarde geeft aan de cursus. Ga zo verder!"

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 25/1/2016 t/m 29/1/2016

"Goede intensieve cursus met veel bruikbaar naslagwerk, gegeven door een zeer ervaren lesgever! Goede faciliteiten."

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 25/1/2016 t/m 29/1/2016

"Deze dagen heb ik geleerd dat er veel mogelijkheden zijn om te hacken. De bewustwording alleen al helpt ons al om beter te beschermen."

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 25/1/2016 t/m 29/1/2016

"Goed en krachtig"

Yoram Adriaanse  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 11/1/2016 t/m 13/1/2016

"Stoomcursus Prince2, kleine groep, goede trainer"

D.S.  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 11/1/2016 t/m 13/1/2016

"Good instructor with practical knowledge"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"The course met my expectations, very good teacher, the teacher knows the material very well. The way off teaching was very clear with lots of repetition "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"A good course with good examples and detailed knowledge"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"I was very satisfied with the way the training was organized from a logistical and operational view. I had a very good trainer with a lot of knowledge , sense of human and personal skills "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"I have had a really great experience so I will be promoting the learning style "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"The trainer gave me an excellent hand-on approach of teaching me the fundamental concepts of Ethical Hacking. He supplied me with wonderful tools, explanations and real life scenarios. He was making sure you'd understand the concepts he was teaching. The teacher prepared me in the best conceivable way he could, while I did whatever I could. I felt confident taking the CEH test. Having a full on knowledge about the concepts of hacking."

Jan Harm Broekman, Sint Antonius Ziekenhuis  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"de ISSAP training in bootcamp format geeft de meest tijd efficiente oplossing om het certificaat te behalen."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP-ISSAP (4 Dagen) 14/12/2015 t/m 17/12/2015

"A few days focus 100% on the material makes an excellent learning experience with excellent teacher and well motivated students in class"

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP-ISSAP (4 Dagen) 14/12/2015 t/m 17/12/2015

"Het is een zeer goede training. Er is volledige toegang tot het klaslokaal. De cursus is wel zwaar, maar het is zeker te doen. Ook kun je het examen uitstellen zonder probleem. Doordat de cursus op zo'n korte tijd gegeven wordt verlies je heel weinig tijd."

B.C., All Buro Solutions  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 14/12/2015 t/m 18/12/2015

"Fijn om de cursus Foundation en Practitioner in eens te kunnen doen!"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 14/12/2015 t/m 16/12/2015

"Toegespitste organisatie op de huidige manier van opleiden! Weinig tijd dus korte en intensieve opleiding!"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 14/12/2015 t/m 16/12/2015

"It was a good experience which give me more insight in a project environment."

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 14/12/2015 t/m 16/12/2015

"Zeer veel informatie, maar wel deskundig en duidelijke uitleg!"

Henk Schinkel, geen  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 R2 (9 Dagen) 23/11/2015 t/m 1/12/2015

"Fijne accomodatie en eten. Zeer ervaren en professionele docent"

Anoniem  -  Microsoft MCSA: Office 365 (5 Dagen) 26/11/2015 t/m 29/11/2015

"Prima opleiding geweldige kundige docent uitstekende locatie"

Anoniem  -  Microsoft MCSA: Office 365 (5 Dagen) 26/11/2015 t/m 29/11/2015

"Good course, lot of theory but presented very well. Overall a very good experoence"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/11/2015 t/m 25/11/2015

"Trainer en pre course data was well arranged and clear."

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/11/2015 t/m 25/11/2015

"Great system, nice environment, good teacher. I met interesting people"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/11/2015 t/m 25/11/2015

"Learned so much. Thanks support teacher who has a passion to teach you and will prepare you for the exam with all his efforts and knowledge "

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 23/11/2015 t/m 25/11/2015

"Top hold trainer for the CRISC!"

Anoniem  -  ISACA CRISC Certificering (Certified in Risk and Information Systems Control) (3 Dagen) 19/11/2015 t/m 21/11/2015

"Een goede, gedegen en bruikbare training"

Anoniem  -  ISACA CRISC Certificering (Certified in Risk and Information Systems Control) (3 Dagen) 19/11/2015 t/m 21/11/2015

"The instructor was excellent"

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 16/11/2015 t/m 20/11/2015

"Professional, rational, in a good environment with the focus on success"

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 14/11/2015 t/m 18/11/2015

"Great course with a trainer that really explain the material. With this course I have the feeling that I enter a new world"

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 14/11/2015 t/m 18/11/2015

"Professional and effective"

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 14/11/2015 t/m 18/11/2015

"a quick intensive way to grasp specific theory"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"The instructor was great"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"Professional Training and treatment of professionals "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"Firebrand heeft haar woorden waargemaakt over wat je kunt verwachten!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"One of the best educational journeys I have had."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"The trainer of the course was excellent!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"Great people, great learning"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 9/11/2015 t/m 13/11/2015

"You will learn a great deal with Firebrand and have every good chance in passing your chosen exams. Its a very unique experience. "

Anoniem  -  Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration (6 Dagen) 2/11/2015 t/m 7/11/2015

"Fast Good learning!"

Anoniem  -  Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration (6 Dagen) 2/11/2015 t/m 7/11/2015

"The instructor was very thorough and professional. He made the course very understandable. I was very impressed with his teaching methods and presentations. Firebrand is the best."

Anoniem  -  Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration (6 Dagen) 2/11/2015 t/m 7/11/2015

"Great Instructor, much details and good stories from the IT Field. This is for me a drive to continue my IT career and learn more."

Anoniem  -  Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration (6 Dagen) 2/11/2015 t/m 7/11/2015

"Very good way to pass certification if you're able to study and assimilate new knowledges quickly. "

Anoniem  -  Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration (6 Dagen) 2/11/2015 t/m 7/11/2015

"Awesome! Great teacher with endless patience!! :)"

Anoniem  -  Microsoft Querying SQL Server (4 Dagen) 2/11/2015 t/m 5/11/2015

"Efficient learning with the experience and qualified instructor. Highly recommended!"

Anoniem  -  Microsoft Querying SQL Server (4 Dagen) 2/11/2015 t/m 5/11/2015

"Continue the way you are!"

Anoniem  -  Microsoft Querying SQL Server (4 Dagen) 2/11/2015 t/m 5/11/2015

"Best way to get certified in the shortest possible time."

Anoniem  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 31/10/2015 t/m 1/11/2015

"Dit is de ideale manier om in een korte tijd skills op te bouwen"

Rudy Truyens  -  EC-Council ECSA Certificering (5 Dagen) 26/10/2015 t/m 30/10/2015

"Kundige trainer. Duidelijke uitleg. Faciliteiten goed geregeld"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"zeer leerzame training"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Professionele organisatie met aandacht voor de student, laagdrempelig"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Intensieve, maar interessante cursus"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Mooie en interessant tijd"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Boeiende uitleg van trainer die de materie echt kent"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Examen aansluitend op training, ideaal! Ervaren trainer"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Firebrand komt na wat zij belooft"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 19/10/2015 t/m 21/10/2015

"Middelen om de trainingen te volgen zijn uitstekend."

Anoniem, HCG Hoedt  -  Microsoft Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (3 Dagen) 16/10/2015 t/m 18/10/2015

"Firebrand biedt een mooie geisoleerde omgeving, waarin je, gemotiveerd door een vakbekwame en gedreven docent, met medecursisten dag (en nacht) bezig kunt zijn met slechts een ding voor ogen: de cursusinhoud. Hoewel zeker vermoeiend, vind ik de cursussen van Firebrand absoluut de moeite waard in het traject van verkrijgen van vakgerichte kennis en certificering."

Anoniem, erwinbeelen.com  -  Microsoft Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (3 Dagen) 16/10/2015 t/m 18/10/2015

"Well organised, fast track, course keeping you alert at all times and the instructor experienced enough keep you engaged throughout"

Anoniem  -  The Open Group TOGAF® 9.1 certified training (3 Dagen) 12/10/2015 t/m 14/10/2015

"Intensive, learned a lot in a short time. Good accommodation and care make it possible to focus one hundred % on your goal"

Anoniem  -  The Open Group TOGAF® 9.1 certified training (3 Dagen) 12/10/2015 t/m 14/10/2015

"Fast, good, heavy but satisfactory"

Anoniem  -  AXELOS MSP® Foundation, Practitioner & Advanced Practitioner (5 Dagen) 28/9/2015 t/m 2/10/2015

"The instructor has helped me to get a good grip on the MSP method. Very effective training"

Anoniem  -  AXELOS MSP® Foundation, Practitioner & Advanced Practitioner (5 Dagen) 28/9/2015 t/m 2/10/2015

"Really enjoyable and very hard experience. Trainer made the course fun to do."

Anoniem  -  Microsoft MCSA: Windows Server 2012 R2 (9 Dagen) 19/9/2015 t/m 27/9/2015

"I had a thorough 2 weeks in which I got a really good insight in the theory and practically of six sigma "

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 19/9/2015 t/m 23/9/2015

"I had the chance to be taught by an amazing experienced instructor and I am very happy I took this course."

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 19/9/2015 t/m 23/9/2015

"If you followed the GreenBelt course I would recommend definitely to follow the BlackBelt course because it will complete the picture of LLS."

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 19/9/2015 t/m 23/9/2015

"Strong, clear, systematic training approach."

Anoniem  -  Six Sigma Black Belt (5 Dagen) 19/9/2015 t/m 23/9/2015

"Good accommodation and facilities. Instructor was great, good program and methods, great restaurant."

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 18/9/2015 t/m 20/9/2015

"One of the best courses I participated in. Many compliments to the Trainer!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Excellent training with good balance between theory and exercises, given by a highly skilled trainer! "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Good, compact, comprehensive "

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"A training that lets you understand the concept and things behind Lean and Six Sigma. Everyone can find its tools, but here we learn how to see and approach the issues."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Improve your skills with Firebrand :)"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"The training and everything around is organised really well."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Great course, covers the complete PMBOK guide and gives great insight in PM processes and knowledge areas."

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Don't hesitate, book your course at Firebrand"

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 14/9/2015 t/m 18/9/2015

"Good Preparation for the Scrum exam"

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 10/9/2015 t/m 11/9/2015

"The instructor has a broad practical knowledge"

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 10/9/2015 t/m 11/9/2015

"Well structured interactive training session"

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 10/9/2015 t/m 11/9/2015

"Firebrand has a great customer support team making it a real pleasure working with them. Trainers are very experienced and knowledgeable. "

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 10/9/2015 t/m 11/9/2015

"Useful, interactive"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 1/6/2015 t/m 5/6/2015

"Concept of staying at a hotel when you get your course helps you focus on the course."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 1/6/2015 t/m 5/6/2015

"Good way to obtain insight in LSS! Excellent trainer! Provides insight through multiple learning techniques."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt & Black Belt (10 Dagen) 1/6/2015 t/m 10/6/2015

"Intense learning, intense experience."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 18/5/2015 t/m 24/5/2015

"Very intensive course. You must take some rest now and then which is not always possible. Instructor was good, calm and supportive."

Anoniem  -  Cisco CCNA (Routing & Switching) (7 Dagen) 18/5/2015 t/m 23/5/2015

"zeker aanbevelingswaardig."

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 6/3/2015 t/m 8/3/2015

"Training is prima. Wel goed voorbereid heen gaan. Volle dagen. Faciliteiten zijn zeer goed"

S.K, ?  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 6/3/2015 t/m 8/3/2015

"The Firebrand Training is good constructed and was very constructive. I can certainly recommend my instructor."

Anoniem  -  ISO 27001 Lead Auditor (3 Dagen) 23/2/2015 t/m 25/2/2015

"Well organised and experienced instructor."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 16/2/2015 t/m 22/2/2015

"Take a Firebrand course, you wont regret it!"

Anoniem  -  EC-Council ECSA Certificering (5 Dagen) 1/9/2014 t/m 5/9/2014

"Really enjoyed the interactive sessions and the teamwork on case studies."

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 12/5/2014 t/m 18/5/2014

"Firebrand continues to exceed expectations. I will be back again!"

Anoniem  -  (ISC)2 CISSP Boot Camp (6 Dagen) 12/5/2014 t/m 18/5/2014

"It's intense, but effective (and fun!)."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 12/5/2014 t/m 16/5/2014

"Our instructor easily connected methods and tools to real life professional experiences. A real value add!!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 12/5/2014 t/m 16/5/2014

"Very instructive, well organized and friendly atmosphere. The perfect combination for success!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 12/5/2014 t/m 16/5/2014

"Good environment"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 12/5/2014 t/m 16/5/2014

"Get more in less time"

Anoniem  -  Microsoft MCSD: SharePoint Applications (12 Dagen) 28/4/2014 t/m 9/5/2014

" Een week bikkelen in hoog tempo met een docent die passie heeft voor het vak zorgen er voor dat je snel inzichten krijgt wat er nu wel en niet veilig is. De technieken die je je eigen maakt tijdens deze training zijn direct in de praktijk toepasbaar en zorgen er voor dat je maatregelen kunt gaan nemen. Een perfecte cursuslokatie gecombineerd met een groep enthousiaste mensen zorgen voor heldere en levendige discussies waardoor je nog meer wilt weten over hoe je de beveiliging kunt testen en tegenmaatregelen kunt nemen. Een kleine waarschuiwing is wel op zijn plek, na het volgen van de CEH zie je alles door andere ogen en met tijden vetrouw je niets of niemand meer!"

Wim Daans  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 17/3/2014 t/m 21/3/2014

"Het formaat van de cursus is perfect. Dit samen met de verplichte overnachtingen maakt dat je 100% geconcentreerd kan zijn op de leerstof. Als je dit dan kan afmaken met een certificaat is het helemaal top."

Chris De Coster, Potosi NV  -  The Open Group TOGAF® 9.1 certified training (3 Dagen) 31/3/2014 t/m 2/4/2014

"Good way to learn the Green Belt mythology and practice it."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/3/2014 t/m 28/3/2014

"Met Firebrand kun je in korte tijd veel leren zonder afleiding van buiten. Ik zou het iedereen aanraden!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/3/2014 t/m 28/3/2014

"Very clear and structured training."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/3/2014 t/m 28/3/2014

"It has been a pleasant learning journey with Firebrand."

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/3/2014 t/m 28/3/2014

"Great way of learning!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 24/3/2014 t/m 28/3/2014

"Prima cursus, snel en erg goed!"

Raymond vanderAa  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 17/3/2014 t/m 21/3/2014

"Great teacher, perfect location. Learned a lot with high speed, it is really a challange. You will need to be well prepared and gain experience before attending."

Marco Tilburg, Query ITechnologies  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 17/3/2014 t/m 21/3/2014

"Accelerated learning as it is supposed to be."

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/2/2014 t/m 25/2/2014

"Perfect surrounding to complete training."

Anoniem  -  Scrum Firebrands opleiding voor Scrum.orgs Professional Scrum Master certificering (2 Dagen) 24/2/2014 t/m 25/2/2014

"Best way to get a CAPM certificate:) "

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Certified Associate in Project Management (CAPM)® (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Intensive but well-structured preparation for the CAPM exam."

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Certified Associate in Project Management (CAPM)® (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Firebrand ensures well prepared external trainers with knowledge, personal skills and experience. This results in dynamic training."

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 17/2/2014 t/m 21/2/2014

"Ik heb er heel veel aan gehad. De instructeur is in staat om je alles te leren in de 6 dagen. Het is wel handig als je van te voren jezelf al inleest. Ik ben heel erg te spreken over de manier hoe de instructeur les geeft. "

E.H.D.  -  Cisco CCNA (Routing & Switching) (7 Dagen) 10/2/2014 t/m 15/2/2014

"Value for your money and effort"

Anoniem  -  The Open Group TOGAF® 9.1 certified training (3 Dagen) 3/2/2014 t/m 5/2/2014

"Great Trainer, which makes the course excellent!"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 3/2/2014 t/m 5/2/2014

"Although the course consisted of only 3 people, it was still a good course. The instructor was very knowledgeable on the subject. Also supported group discussions. The course was good, it helped me consolidate all the ITIL knowledge I had learned over the years."

Anoniem  -  ITIL® Foundation Certificering (2 Dagen) 30/1/2014 t/m 31/1/2014

"Gestructureerde, interessante cursus. Goede begeleiding. Ook zeer vriendelijke mensen in het hotel!!"

Anoniem  -  Six Sigma Green Belt (5 Dagen) 20/1/2014 t/m 24/1/2014

"Learning with max efficiency, fast and highly qualitative"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/1/2014 t/m 15/1/2014

"No nonsense, fit for purpose training highly recommended"

Anoniem  -  AXELOS PRINCE2® 2017 - Foundation & Practitioner (3 Dagen) 13/1/2014 t/m 15/1/2014

"Effectief snel leren, met de nodige humor."

Raymond van der Aa  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 6/1/2014 t/m 10/1/2014

"Je bent 5 dagen lang alleen bezig met CEH. Geen afleiding door ander zaken."

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 6/1/2014 t/m 10/1/2014

"De instructeur weet je 5 dagen te boeien door de manier waarop hij de complete CEH materie behandeld. Geen powerpoint slides maar een verhaal met praktijkvoorbeelden en nuttige tips. Wanneer je later de materie bestudeert, blijkt dat de instructeur het heeft behandeld."

Anoniem  -  EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) (5 Dagen) 6/1/2014 t/m 10/1/2014

"Very beneficial training for daily work but also to pass the exam for PMP. "

Anoniem  -  Project Management Institute (PMI)® Project Management Professional (PMP)® Certificering (5 Dagen) 9/12/2013 t/m 13/12/2013

"Firebrand takes care of everything, so you can focus on the course."

Anoniem  -  ISACA CISM Certificering (4 Dagen) 2/12/2013 t/m 5/12/2013

"The CISM bootcamp was perfect to prepare for the exam."

Anoniem  -  ISACA CISM Certificering (4 Dagen) 2/12/2013 t/m 5/12/2013